Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Malliyhteiskuntakokeilu: Hakkarainen hengenheimolaisineen keskelle Lappia

Uudeksi homoikoniksi noussut kansanedustaja Teuvo Hakkarainen ( PS , ylläripylläri ) on nyt päättänyt ottaa kansanedustajan virkansa vakava...

Uudeksi homoikoniksi noussut kansanedustaja Teuvo Hakkarainen (PS, ylläripylläri) on nyt päättänyt ottaa kansanedustajan virkansa vakavasti. Hölmöilyt minareettihuutojen imitoinnista lähtien ovat nyt takanapäin. Hakkarainen on ottanut tehtäväkseen sen, mitä päättäjiltä on jo pitkään odotettu: malliyhteiskunta on nyt saatava aikaan.

Hakkaraisella oli Iltasanomille jo valmis ehdotus:

 "- Laitetaan homot, lesbot ja somalit sinne keskenään asumaan ja katsellaan, millainen malliyhteiskunta siitä sitten rakentuu. RKP syyttää meitä perussuomalaisia aina siitä, että me emme ota vähemmistöjä huomioon. Tällä ratkaisulla saataisiin selville se, miten se malliyhteiskunta syntyy ja muotoutuu.

- Siellä voivat somalit huudella minareetistaan mitä huutelevat, ja me seurataan tätä mallia sitten perässä."

Teukka hei, ihanko väkipakolla ajattelit laittaa homot, lesbot ja somalit Ahvenanmaalle? Mitä meinasit edellämainittujen siitä sanovan? Entäs ahvenanmaalaisten? Miten muiden uskontojen edustajat kuin islamin? Hekö sopivat Suomeen edelleen? Puheessa malliyhteiskunnan synnystä on kyllä pointtinsa: tuntuu taas siltä, että valkoinen kristitty heteromies ei edistä tässä maailmassa mitään hyvää.

Vaan mitäpä jos malliyhteiskuntaa kokeiltaisiinkin toisella tavalla? Laitetaan Hakkarainen hengenheimolaisineen keskelle puhtainta Suomea, Lappia. Voisivat siellä keskenään huuhtoa kultaa, juoda kotipolttoisen perjantaipullonsa, mättää toisiaan turpaan ja lopulta raiskata poroja, kun viimeinenkin nainen on lähtenyt. Pääelinkeinona olisi kullanhuuhdonnan lisäksi saha, joka tosin mystisesti palaisi vähintään kerran vuodessa. Voidaan siitä sitten katsoa, millainen malliyhteiskunta rakentuu ja ottaa siitä mallia koko Suomeen.

Vaan onneksi PerSujen Pirkko Ruohonen-Lerner tietää kertoa, että Hakkarainen vain vitsailee. Vitsailu onkin paikallaan, Hakkarainen kun tunnetusti on ikävystyttävä ja harmaa politiikko, joka keskittyy kovan tason poliittiseen keskusteluun vähän liiaksikin.

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Tekisi mieli huutaa ja paskoa tavaroita ympäriinsä, ottaa niin paljon päähän tuollaiset p*skiaiset....

  VastaaPoista
 2. Perussuomalaisten kansanedustajilta tulee sitä vauhtia täyttä soopaa tuutin täydeltä, että jos ei pian kannatus lähde laskuun, niin ei voi kuin ihmetellä mitä heidän äänestäjiensä (viidennes suomalaisista äänestäjistä) päässä oikein liikkuu.

  VastaaPoista
 3. Ei kun pysykää te kaikki vaan siellä etelässä.

  VastaaPoista
 4. Musta tuntuu että tää PerSu-villitys on aikaa ohimenevää tällä vauhdilla. Ihanan ironista tekstiä. Piristi iltaa.

  VastaaPoista