Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Vinokino 2011

Edellisessä merkinnässä mietin silmänruuan lisäksi kivoja tapoja lievittää syksyn ahdistusta. Yhtenä tapana aion ehdottomasti katsoa syksyn ...

Edellisessä merkinnässä mietin silmänruuan lisäksi kivoja tapoja lievittää syksyn ahdistusta. Yhtenä tapana aion ehdottomasti katsoa syksyn mittaan enemmän elokuvia. Mikä oisikaan mukavampaa, kuin istua hämärässä, joko kotona sohvalla tai teatterin hämärässä, mussuttaa ehkä hillitty pussillinen sipsejä ja varsinkin, nähdä hyviä elokuvia.

Olin tyystin unohtanut Vinokinon! Vinokino järjestetään tänäkin vuonna Turussa, Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa.

En ole aikaisemmin käynyt Vinokinoissa, vaikka ohjelmiston olen jo useampana vuonna tutkinut läpi ja mahdollisuuksien rajoissa hankkinut kiinnostavat elokuvat käsiini.

Tänä vuonna vakavasti harkitsen Vinokinoilua. Erityisesti mielenkiinnon herättivät Gun Hill Road, Strapped (joka muistaakseni on ollut jo pidempään tarkoitus katsoa muutenkin), Weekend. Myös I'm in the mood for love-mieskooste kiinnostaa, ihan jo lyhäreiden takia. Lyhytelokuviin on suhteellisen helppo törmätä netissä, ja niitä tulee aina sillointällöin katsottuakin. Ne eivät ajallisesti vaadi paljoa, mutta voivat kuitenkin antaa ajattelemisen aihetta ja sisältöä paljon täyspitkää elokuvaa enemmän.

Aion siis hyvin todennäköisesti osallistua Vinokinoihin!

Mitenkäs on lukijoiden laita? Löytyykö ohjelmistosta kiinnostavaa tarjontaa? Aiotko osallistua? Oletko osallistunut ennen? Jos et, niin miksi?

You Might Also Like

0 kommenttia