Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ilmapallopoika, homopoika ja Maajussi

(KUVA: weheartit) Kävin tässä taannoin syysmarkkinoilla. Imurin pölypussien, tivolilaitteiden, piraattihupparien, munkkipussien ja lakuna...

(KUVA: weheartit)
Kävin tässä taannoin syysmarkkinoilla. Imurin pölypussien, tivolilaitteiden, piraattihupparien, munkkipussien ja lakunauhojen kauppaajien joukossa oli myös ilmapallokauppiasjoukko.

Yksi kauppiaista oli erityisen suloinen. Hyvännäköinen, lähemmäs kolmekymppinen poika tai oliko se mies. Kuitenkin. Katselin jo kauempaa vaivihkaa mutta melko julkeasti. Päästyäni kohdalle ilmapallopoika katsoi silmiin ja kommentoi paidassani ollutta tekstiä virheellisesti, mutta kuitenkin niin, että huomasin hänen olevan aiheesta perillä. Hymähdin, ja jatkoin matkaani.

Myöhemmin törmäsin samaan kauppiaaseen uudestaan, pallokauppias huomasi mut, ja korjasi aiemman virheellisen kommentin jotenkin hauskasti ja fiksusti. Muille mahdollisille asiakkaille pallokauppias ei samalla tavalla puhunut, en tiedä, puhuiko mitään.

Ja mitä tekee Tämän kylän homopoika? Mutisee jotain epäselvää varpailleen ja jatkaa matkaansa. Ei sitä maaseudulla totu mihinkään flirttailuun. Flirtti on mystinen tapahtuma, johon ei ole tottunut edes Qruiserin toimintonta.Äsken näin vilauksen Maajussille morsianta. Vilahtaneessa pätkässä näkyi juuri Janne, joka oli todella sympaattinen ja ihana. En ihmettele yhtään, että Iltalehden lukijat ovat valinneet Jannen suosikikseen. Olen ennenkin tästä saarnannut, mutta on niin paljon enemmän kuin hyvä, että Jannen tyyppisiä oikeasti tavallisia homomiehiä näkyy televisiossa primetimessä.

Jannen lukiessa saamaansa kirjettä, alkoi alahuuli väpättää. Toivon hirveästi, että Jannelle löytyy, tai on löytynyt, maajussikaiffari. En ole itse maajussi, asun vain maajussien keskellä, mutta voisinkohan silti ilmoittautua seuraavaan Maajussille morsian-hakuun?

You Might Also Like

0 kommenttia