Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Blogi kävi kuoleman porteilla!

Olin muutaman päivän poissa tietokoneen, sähköpostin, Facebookin, blogimaailman, vaikutuspiiristä. Poissaolo virkisti ja piristi, mutta ku...

Olin muutaman päivän poissa tietokoneen, sähköpostin, Facebookin, blogimaailman, vaikutuspiiristä. Poissaolo virkisti ja piristi, mutta kuinkas sitten kävikään?

Kirjauduin Tämän kylän homopoika-blogia varten luomaani sähköpostiin. Postilaatikko oli tulvillaan kyselyitä siitä, olenhan kunnossa, ja miksi olen poistanut blogini. Hyvää jatkoakin toivoteltiin. En todellakaan tiennyt, mistä tässä on kyse. En tietääkseni ollut poistanut blogia.

Näpytin osoiteriville blogini osoitteen, ja tällaisen näyn kohtasin:


Blogini oli kuin olikin poistettu. Suuren turhautumisen ja raivon siivittämänä yritin kirjautua tililleni. Google tiesi kertoa epäilyttävästä toiminnasta ja tietoturvariskistä. Tunnus olisi toki mahdollista palauttaa vahvistuskoodilla, jonka voi tilata tekstiviestillä. Tilasin. Mitään ei tapahtunut. Yritin lukuisia kertoja, eikä viestiä koskaan tullut. Toivo tuntui menetetyltä.

Äsken yritin uudelleen, tällä kertaa tilasin koodin automaattisena puheluna. Toimi kuin rasvattu. Blogini oli täysin turvassa ja pelastettu, kaikki oli taas hyvin.

Paitsi että ehdin ikävästi riehua ympäri internettiä. Perustin uuden blogin uuteen osoitteeseen, mainostin uutta osoitetta ja kerroin suuresta vääryydestä, jota kohtasin.

Blogi kuitenkin jatkuu nyt siis täällä aivan normaaliin tapaan! Voimme kaikki huokaista helpotuksesta ja olla hyvin onnellisia, vaikka syksy tuleekin. 

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Hyvä hyvä, ehdin itsekin pelästyä, että mitä on tapahtunut. Löysin jopa uuden blogisi :D
    Hyvä kuitenkin näin vaikka sinua saattaa hieman tuo "riehuminen" nolottaa. Se on hyvä esimerkki siitä miten netissä voi käydä, tai mitä google voi tehdä. (salaliittoteoriat kunniaan :))
    -Anonyymi kaappihomolukijasi

    VastaaPoista