Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Viihdepoimintoja

Punkrock-yhtye Rise Againts on jatkanut It gets better -kampanjaa Make It Stop (September's Children) -videolla. Juhannuksen aikoihin...

Punkrock-yhtye Rise Againts on jatkanut It gets better-kampanjaa Make It Stop (September's Children)-videolla. Juhannuksen aikoihin julkaistu video jäi julkaisuajankohtanaan kesähulinoiden jalkoihin, mutta nyt video osui silmiin ja päätin jakaa sen kanssanne! Videon voi katsoa tuosta alapuolelta.

Sinäänsä video ei mielestäni tuo esiin mitään uutta tai merkittävää pointtia, mutta on kyllä pirun mukavaa, että tällaisia videoita tehdään.Toisena asiana otettakoon puheeksi Maikkarin Tanssii tähtien kanssa, jonka uusi kausi alkaa syyskuun lopussa. Tämän kauden kilpailijat julkaistiin eilen. Kyseinen ohjelma ei ole jaksanut kiinnostaa itseäni oikeastaan ikinä, syystä että ei vain kiinnosta. Tänä vuonna kilpailijat ovat kuitenkin yllättävän kiinnostavia.  Ei liene yllätys, että Jani Toivola kiinnostaa kilpailijoista itseäni eniten. Mielenkiinnolla ainakin viihdeuutisista seuraan myös Siiri Nordinin suoriutumista kisassa.

Big Brotherissa ei tänä vuonna ainakaan näillä näkymin ole mitään mielenkiintoista. Jospa sitä silti toisella silmällä silloin tällöin seuraisi.


Salattujen elämien syyskausi alkoi maanantaina. Vielä ei ole selvinnyt, jatkuuko Aarnin vierailu Pihlajakadulla tuota kevään muutaman minuutin vilahdusta pidempään. Toivoa sopii, että näin käy.

Syyskausi joka tapauksessa alkoi perinteisellä oliko Salkkareiden avausjakso liikaa?-debatilla. Pepin huoraamisen lisäksi Salkkarien historian hurjiin käänteisiin oli laskettu mm. homosuudelma ja steroidien käyttö. Hui kauhee, varsinkin homosuudelma oli järkyttävyydessään järkyttävä. Miten kehtaavat käsikirjoittaa moista.

Pepin huoraaminen oli mielestäni melko kliseistä. Nykypäivänä turmeltunut nuoriso, teineistä nuoriin opiskelija-aikuisiin, myy itseään ihan vain elintasoa nostaakseen. Itsensä myymisessä ei nykyään välttämättä ole kyse siitä, että on pakko elää jollain ja rahoittaa huumeidenkäyttönsä. Huoraamisesta ei saada päiväkausien tunnontuskia ja ahdistusta, joka vain pahentaa huumeongelmaa. Eikä edes tiukoin teiniritsa saisi viittätonnia yöltä, sen verran minäkin aiheesta tiedän. Itsensämyymistä voisi joskus pohtia blogimerkinnöissä enemmänkin.

En muuten voi kieltää, etteikö jossain olisi värähtänyt, kun poliisi-Antti pisti Niko Vainion käsirautoihin. Hrrrr.

Mitä mieltä te olette, armaat lukijat? Avasiko Rise Againts kyynelkanavat? Kiinnostaako tanssiva Jani Toivola? Oliko Salkkareiden avausjakso liikaa?

Palaan kiinnostaviin, henkilökohtaisiin merkintöihin, jahka jotain kirjoitettavaa ilmaantuu.

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Keskustelin miesystäväni kanssa tästä huoraamisasiasta eilen illalla. Mikäs siinä, jos tahtoo ansaita enemmän rahaa sillä, että myy seksiä. Mielestäni siinä ei ole mitään pahaa. Paitsi jos sillä aikoo ylläpitää rahatilannetta huumeiden takia.. Mutta jos (esim.) naisella menee rahallisesti huonosti, mikäs siinä jos hän itseään myy, kunhan on varovainen ? Seksin myyminen ja sen ostaminen on arkipäivää, monet eivät vain sitä pysty käsittämään. Jotkut jopa rahoittavat opintonsa myymällä seksiä !!!

  VastaaPoista
 2. Kun taas hoksasin (eli bongasin facebookista) että olet blogannut, niin käy niin, että olen itse juuri linkittänyt tuon Rise Againstin musavideon naamakirjaan. Pakko tähän on kai kommentoida sen verran, että kyllä. Siis minulla ainakin nousi kyynel silmäkulmaan, vaikkei sinällään mitään uutta tullut esille. Mutta hyvin tehty video, hyvä biisi.

  Olen joskus katsellut erään ystäväni kanssa Tanssii Tähtien kanssa -ohjelmaa ja silloin se oli hyvää viihdettä...meille. Joimme valkkaria ja arvostelimme tämän naisystäväni kanssa miesten perseitä ja ulkonäköä. Jonkin verran tanssimistakin.

  BB ja Salkkarit eivät ole koskaan kuuluneet katseltaviin ohjelmiin. Minun silmissäni kummatkin ovat täyttä p***aa.

  VastaaPoista
 3. Salkkareiden Kallekin myi joskus aikoinaan itteensä. (Ja osti rahoilla mm. takin) Mut se ei kai sit ollu mitenkään hurjaa lehtien mielestä... (Tai ehkä ne ei vaan muista tollasta juonta, mut miten sellasen voi unohtaa!)

  Anna

  VastaaPoista