Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ominaisuudet, jotka miehelleni haluan

Tai joita en halua.  Kumman kaa -sarjan jossain jaksossa laadittiin pitkiä listoja ominaisuuksista, jotka mieheltä pitää löytyä. Aloin äsk...

Tai joita en halua. 

Kumman kaa-sarjan jossain jaksossa laadittiin pitkiä listoja ominaisuuksista, jotka mieheltä pitää löytyä. Aloin äsken miettiä olennaisimpia asioita, jätin tästä nyt pois klassiset avoin mutta salaperäinen-kohdat ja keskityin miettimään asioita, jotka oikeasti parisuhteessa ovat ratkaisevia asioita. Varsinkin niitä seikkoja, jotka todennäköisesti estäisivät suhteen pysyvyyden ja vakiintumisen.

- USKOVAISUUS. Kyllä. Mä en ole itse kuulunut kirkkoon enää vuosiin, enkä ole oikeastaan kai ikinä uskonut. Nykyisin melkein koko perheeni on jo eronnut kirkosta. Riparin kävin rippilahjojen ja -rahojen toivossa mennen sieltä mistä aita on matalin. Lintsasin ja ihan oikeasti vain unohdin mennä, huomattavaan osaan kaikenmaailman kokoontumisista ja kirkkokäynneistä.

Kumppanin huomattava uskovaisuus olis musta lähinnä ahdistavaa. Olen monessa välissä kritisoimassa kirkkoa monestakin asiasta, ja mielestäni ihan syystä. Edelleenkään en myöskään usko. Olisi ahdistavaa, kun pitäisi olla mielipiteineen hiljaa tai vaihtoehtoisesti pelätä loukkaavansa toista mielipiteillään.

- MUSIIKKIMAKU. Ehkä vähän vähemmän vakava asia, mutta liian eriävä musiikkimaku nyt ei todennäköisesti toimisi. Kaikkein pahinta musiikin saralla olisi, jos kumppanilla ei olisi minkäänlaista musiikkimakua. Kumppanin voisi toki kasvattaa malliesimerkiksi hyvästä, eli siis omasta, musiikkimaustani, mutta toisaalta myös hirveän huonot vaikutteet jostain muualta tarttuisivat helposti. En ole millään muotoa musiikillisesti lahjakas, mutta musiikin kuuntelu ja siitä tulevat fiilikset ovat suuria juttuja.

- POLITIIKKA ja yhteiskunnalliset asiat ylipäätään. Suuret erot poliittisissa näkemyksissä ei toimisi, koska todennäköisesti itseäni alkaisi hyvin nopeasti nyppiä, koska mielipiteesi ovat vääriä. Mitään tarkkoja ja määrätietoisia poliittisia tavoitteita en vaadi tai odota, mutta vähän pitää olla asioista perillä. Sanomattakin lienee selvää, että PerSu on ehdottomasti ei.

- ÄLY. Täytyy olla fiksu, mutta joku suuri neropattius ei toimi. Tuntisin, ja tunnen, itseni vaan tyhmäksi ja turhaksi, kun toinen puhuu kvarkkikoostumuksista ja itse höpisee häistä.


Oikeasti mä en edes tiedä, millainen mun unelmamiehen pitäisi olla. Ulkoiselta kannalta mulle toimii oikeastaan mikä vain. Ainakin melkein. Viime aikoina on jostain syystä kiehtoneet hevipojat, mitä en ymmärrä, koska 99,5% kuulemastani hevimusiikista on ollut suurta kärsimystä.


Onko tällasia asioita millään tapaa järkevää miettiä näin? Onko olemassa sellaista suurta rakkautta, joka saa unohtamaan periaatteet ja mielipiteet ja sitten on vaan rakastuneena kumppaninsa kanssa yhtä ja samaa? Tähän kysymykseen haluaisin kovasti vastata kyllä.

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. kyllä sitä aika ihmeellisiä asioita antaa anteeksi kun rakastuu. Mulla oli sinkkuaikoina varmaan sellainen kahdensadan kohdan lista ominaisuuksista jotka vaadin unelmakumppanilta. Vitsinä heitetty suurimmaksi osaksi. Tietysti. : ) Mutta oli siinä tottakin. Tärkein ominaisuus oli se että tulevan elämänkumppanin täytyy pitää koirista, koska en voi elää ilman koiraa.

  No, mies jonka nain sattuu olemaan niitä harvinaisuuksia jotka eivät voi sietää koiria ja ovat niille vielä vähän allergisiakin. Joten ei koiraa meille.

  Lisäksi meillä on uskonnon osalta eri maailmankatsomus, mutta kummallakin sen verran avara että sallimme myös muut uskonnot ja uskonnottomuudet. Usko on kummallekin vain henkilökohtainen asia, joten meillä toimii tämä että toinen uskoo ja toinen ei. Emme moiti toisen maailmankuvaa.

  Kaikkea sitä sallii kun rakkaus tulee vastaan. Ja yli 10 vuotta oltu yhdessä, joten testattu on. : )

  Sarin

  VastaaPoista
 2. Olen 100% samaa mieltä, että uskovaisuus -asia on parisuhteessa ongelma. Himouskovainen ja ei uskova eivät vain sovi yhteen .. Ei siitä tule mitään, ei yksinkertaisesti mitään.

  Omassa parisuhteessani musiikkimaku on ongelma. Mieheni ei suostu kuuntelemaan "minun musiikkiani", vaan jos hän tulee luokseni, hän menee koneelleni ja laittaa "omat musiikkinsa" soimaan. Se on jokseenkin loukkaavaa, että hän vain tulee asuntooni ja päättää siitä, mitä kuunnellaan ja mitä ei. Kun kuuntelen omaa musiikkiani, hän haukkuu sen syvinpään maan rakoon. Hän ei siedä Lady Gagaa ..

  Kiva postaus, sai minutkin miettimään parisuhdetta :)

  VastaaPoista
 3. Mutta kyllä vaatimuksia pitää olla. Siinä olet ihan oikessa. Tuosta listasta sanoisi että tuo äly on ehkä tärkein. Sen täytyy olla jokseenkin samalla tasolla kuin oma äly. Mun tapauksessani sama määritelmä sopii kuin sullakin.

  (hitto että kirjoitan tänä aamuna epäselviä lauseita. sori!)

  Älystä kumpuavat monet muutkin asiat kuten huumorintaju. Yleissivistymättömälle on turha heittää sarkastisia kommentteja tai vitsejä joissa viitataan johonkin faktaan kun ei mene perille. Tietysti jos itsellä ei ole huumorintajua niin parasta ettei ole kumppanillakaan. : )

  Persua en myöskään huolisi. Tosin tuskin kukaan persu myöskään huolisi tällaista biseksuaalia vihrervassaripaskaa. ; ) Vaikka olen kyllä vähän enemmän vihrersininen. Ehkä. : )

  Sarin, jatkan tässä vielä

  VastaaPoista