Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Normihomolehti 3/2011 julkaistu!

Hei rakkaat! Miten teidän juhannukset meni? Onks muuten ollut hyvä kesämeininki? Itselläni oli vaihtelevasti ihanaa sekä täysin kauheeta, ih...

Hei rakkaat! Miten teidän juhannukset meni? Onks muuten ollut hyvä kesämeininki? Itselläni oli vaihtelevasti ihanaa sekä täysin kauheeta, ihastuspojan kanssa vaihteeksi puitiin tilannetta kännissä ja draama oli suurta. Morkkis jatkui päiväkausia.

Vaan ei nyt vaivuta synkkyyteen, ulkona on ihana kesä! Kannattaakin siis napata mukaan uusin Normihomolehti ja mennä jonnekin kivaan aurinkoiseen tai varjoiseen paikkaan siitä nauttimaan. En ole vielä ehtinyt itse perehtyä lehteen, mutta alan juuri lukea nettiversiota, johon pääsee käsiksi NHL:n sivujen kautta.

Puspus, palataan kaikenlaisiin asioihin myöhemmin! Nyt kesäillään.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Hei, olen uusi lukija blogissasi. Oli pakko liittyä lukemaan ja heti selaamaan kirjoituksiasi, vaikutat niin aidolta ja voimakas luontoiselta !

    Oma juhannukseni oli .. ensin ihana mutta sitten kamala. Hyih, en tahdo samanlaista juhannusta. Oikeaa draamaa ja taistelua.

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa vaan lukemaan! Kommentoihan jatkossakin :).

    Tollaset "tärkeät" juhlat on usein vähän draamantäyteisiä, kun kaikki lataa juhlaan suuret paineet ja odotukset parhaista juhlista ikinä, ja sit se homma vähän kaatuu siihen. Parempi onni ensi vuonna :).

    VastaaPoista