Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Vastaa kyselyyn sivun oikeassa reunassa

Laitoin blogin sisältöön liittyvän kyselyn blogin oikeaan palkkiin. Pidän erityisen tärkeänä, että kaikki vastaisivat kyselyyn. Vaihtoehtoja...

Laitoin blogin sisältöön liittyvän kyselyn blogin oikeaan palkkiin. Pidän erityisen tärkeänä, että kaikki vastaisivat kyselyyn. Vaihtoehtoja voi valita useampia.


Olen miettinyt blogin tulevaisuutta ja tulevaisuuden linjoja, joten on tärkeää, että juuri sinun mielipiteesi tulee ilmi!

Tarkempia kommentteja ja ajatuksia voi kommentoida tähän merkintään, tai sähköpostilla tamankylanhomopoika AT gmail.com. Kiitos :)!


Muistakaa myös Tämän kylän homopojan Facebook-sivu, josta saa ja pitää käydä tykkäämässä! Postauslinkkien lisäksi Facebookin puolelta löytyy uutisvinkkejä sekä muita lyhyempiä ajatuksia, joista ei löydy asiaa blogimerkinnäksi asti.
 

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Ois kiva jos blogikirjotuksia - ees niitä jokapäiväisiä hölötyksiä ilman mitään suurempaa sisältöä - tulis vaikkapa 1-2 päivän välein. Oot kiinnostava ;)

    VastaaPoista
  2. T-boy: Kiitos kommentista :). Mä toisaalta haluan pitääkin itseni kiinnostavana, joten siksi vähän harvempi kirjoitustahti on ainoa mahdollisuus. Mun elämässä ei tapahdu kuitenkaan niin paljoa, että aina päivittäin voisi kirjoittaa. Mutta katsellaan, ehkä tässä kesän mittaan tapahtuu taas kaikenlaista.

    VastaaPoista