Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Let's have some fun this beat is sick + Helsinki Priden ohjelma julkaistu

Voi vittu että voikin vituttaa . Ulkona on kesän ensimmäinen hellepäivä, mutta minä istun sisällä. Erinäisistä henk.koht. syistä olo on ja m...

Voi vittu että voikin vituttaa. Ulkona on kesän ensimmäinen hellepäivä, mutta minä istun sisällä. Erinäisistä henk.koht. syistä olo on ja mieli on muutenkin surkea ja ankea, mutta paskemmaksi menee vain kaiken aikaa. Eilen Yle Teemalla näytetty Lady Gagan keikka sentään lohdutti hetkeksi tässä surkeudessa, mutta nyt on vaan entistä surkeampi mieli.  Let's have some fun, this beat is sick, kuten Gagakin laulaa, sopii fiilikseen nyt aika hyvin. Nyt äkkiä jotain sutinaa.

Lady Gaga presents the Monster Ball Tour muuten uusitaan Yle Teemalla perjantaina 13.5. klo 21.55. Kannattaa katsoa, varsinkin keikan livenäkin nähneille ohjelma oli kiva trippi menneisyyteen.


Kuten jo aikaisemmin kirjoittelin, tulen työjuttujen vuoksi missaamaan Helsinki Priden. Priden menettämisestä olin jo lähes toipunut, kunnes tänään Priden ohjelma julkaistiin.  Kaisaniemen Puistojuhlassa villitsee PMMP ja Martina Aitolehti tanssiryhmänsä kanssa. Vittu PMMP, voi saatana. Mikä helvetti siinä on, että kaikki nämä vuodet kun olen itse ollut paikalla, ovat esiintyjät olleet takavuosien ex-Popstars-tähtiä tai ylitaiteellisia drag-artisteja? Martina nyt on köyhän ja mauttoman miehen Suomiversio Lady Gagasta, ei kiinnosta, mutta PMMP, yhyy. Olen toki PMMP:n nähnyt useita kertoja keikalla ja kesälläkin todennäköisesti näen, mutta helvetin hyvän ja mulle tärkeän bändin yhdistäminen tärkeään tapahtumaan olis ollut enemmän kuin siistiä.

Mutta ei. Voidaanko siirtyä suoraan kesän yli syksyyn ja unohtaa kaikki kesäriennot? Ei nyt näytä siltä, että kivaa tulisi olemaan.

You Might Also Like

1 kommenttia