Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

(Homo)Poika saunoo ja sananen 1705:stä

Saatan  olla perverssi ja mielenvikainen pikkuhinaaja, mutta näen tän hetken kovimmassa hitissä, Poju - Poika saunoo , lievää homoeroottisuu...

Saatan  olla perverssi ja mielenvikainen pikkuhinaaja, mutta näen tän hetken kovimmassa hitissä, Poju - Poika saunoo, lievää homoeroottisuutta ja Daddy & Twink-asetelmaa. Lukekaa nyt vaikka itse! Itsekin vilkaisin vain sanat, kappaletta en tohdi kuunnella, kun olen siltä tähänkin asti välttynyt.

Nyt poika saunoo
se kylpee, se laulaa ja huutaa
kannusta samppanjaa
Meidän poika on tullut kotiin

Nyt poika saunoo
se valvoo se riekkuu ja rällää
katseella mällää
Meidän poika on tullut kotiinJep, kylpevä poika vois saada ainakin meikäläisen mälläämään pelkällä katseella. 
Syksy rytää, se henkeen jo vetää
yksin miettien mennyttä kesää
Oli ystävii, aivan pelti kii
nyt on teljetty herrojen vitriinii


Kesällä sitä nyt totisesti rymyää ties minkälaisten kesäheilojen kanssa poppehuuruissa ja kaikenlaiset vanhemmat herrasmiehet olisivat varmasti valmiita 
 

Kevään tullessa alkaa se kiima
alkaa kellosta loppua tiima

Vaik on vuosittai just nämä naamat
kohta poikaa he syleillä saavat
Nyt kapteeni käsilleen nostaa
halaa suutelee kuin omaa lastaanKuten pari merkintää sitten kirjoitin, kevään tullessa toden totta alkaa se kiima. Kiimankaan keskellä ei löydy kuin vanhoja setiä, joihin joku joskus sortuu ja sitten, no niin, poikaa syleillä saavat.

Oli tulkintani sitten oikea tai väärä, niin ainakin yksi asia on varma: ehkä koskaan ei ole SoumiFinlandhetero-kundi ollut niin innoissaan ja kiihkoissaan päästessään syleilemään Poikaa. Pojan syleilemisestä ja himoitsemisesta ei myöskään ole ennen puhuttu näin julkisesti. Pojan himoitseminen on jääkiekon MM-voiton jälkeen hyväksytympää ja sallitumpaa.


Ja sitten muihin aiheisiin: 

Tänään on vietetty pienimuotoisesti ja hiljaisesti, kuten vähemmistöryhmien kuuluu, homofobian vastaista päivää. Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Joensuussa on ollut jonkinlaista pienimuotoista ohjelmaa. Tampereella ainakin päästettiin sateenkaari-ilmapalloja taivaalle ja jaettiin sateenkaaritikkareita. Merelle ajautuvat ilmapallot tutkimusten mukaan tappavat useita merilintuja.

Kirjoitin tästä viime vuonnakin, ja joudun näköjään kirjoittamaan taas. Onko homofobian vastainen päivä niin yhdentekevä ja turha, että mitään sen kummempaa ei järjestetä? Helpot, nopeat ja ilmaiset tiedotuskanavat, kuten Facebook, saivat ainakin olla melko rauhassa kaikilta tapahtumatiedotuksilta. Ikävää ja valitettavaa. Olisi syytä joko luopua koko tapahtumasta, tai ihan vakavissaan alkaa panostaa. Homofobian vastainen tapahtuma, joka ei tavoita edes aktiivihomoja, ei ole järjestämisen väärti.

You Might Also Like

9 kommenttia

 1. Helkkarin hyvä tuo Poikamiete :'D
  Radiosta kyllä kuului IDAHOsta jotain, mut se oli Lapin radio ja lähinnä keskittyi siihen, kun joku maa meinasi tiukentaa homouden rangaisuksia. Pelkkä paasausta siis.

  VastaaPoista
 2. Et sinä ihan väärässä ole tuon huomiosi kanssa, sama tuli minulle mieleen kun luin lyriikat eilen. Mielenkiintoinen sattuma sinällään.

  Ja kyllä, IDAHO pitää saada näkymään ja kuulumaan paremmin Suomessa. Harmi vain, että ainoa tapa taitaa olla lähteä itse aktiivisesti tekemään asialle jotain. Itsehän asiaan voi vaikuttaa ainakin tietoisuutta lisäämällä ja lykkäämällä joka suuntaan 1705-linkkiä.

  VastaaPoista
 3. Sä et seuraa Setan Facebook-sivua?

  VastaaPoista
 4. Junkie: Okei! Ei siis ihan ole mediapimennossa ollut!

  Santeri: Joo, sattumana aika jännä kyllä!

  Anonyymi: Seuraan kyllä, ja nyt kun tarkemmin katsoin, niin kyllähän siellä päivästä puhuttiin. Aika sekavasti ja pienimuotoisesti mielestäni kuitenkin.

  VastaaPoista
 5. En ollukaan ikinä ajatellu noita sanoja noin vaikka biisiä kuuntelenkin aika usein,varsin hupaisaa :D

  VastaaPoista
 6. Olin eilen juhlimassa, eikä kyl meinannu tanssimisesta tulla mitää tän biisin kanssa enää ko olin tän sun tekstis lukenu ja kuuntelin vaa sanoja ja sitte vielä äänenpainoja jotka niin korostaa tuota tiettyä vivahdetta koko biisissä :D

  VastaaPoista
 7. Miten ois jos tekisit MM-joukkueesta kolmen komeimman listan, olisi mielenkiintoista vertailla sitä lehtien, lähinnä naislukijoiden, vastaaviin?

  VastaaPoista
 8. Terhukka: Ihan hyvä idea kyllä! En tosin tiedä, onko tää niin kovin ajankohtainen enää. Katsotaan.

  VastaaPoista
 9. oho... Oo enpä ollu aikasemmin huomannu tota poika saunoo.. aik jännäää ;]

  VastaaPoista