Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Born This Way Day!

Lady Gagan toinen albumi Born This Way on julkaistu maailmanlaajuisesti tänään.   Itse en vielä ole päässyt levyä kuuntelemaan, sillä Spo...


Lady Gagan toinen albumi Born This Way on julkaistu maailmanlaajuisesti tänään. 

Itse en vielä ole päässyt levyä kuuntelemaan, sillä Spotifyn soittoaika on lopussa, eikä Spotify jostain syystä hyväksy mun Electroniani maksuvälineeksi. Ärsyttävää, varsinkin nyt, kun Spotify ei enää käytännössä ole ilmainen. Vaan ollaanpa ilman sitten.

Levy eksynee hyllyyn toki jossain vaiheessa, mutta Gagan kohdalla en ole vielä niiin vakuuttunut, että uskaltaisin ostaa sikaa säkissä.

Löytyykö blogin lukijoista Born This Wayhin perehtyneitä ihmisiä? Tuottiko Gaga pettymyksen, vai nouseeko Gaga-fever entisestään?

You Might Also Like

10 kommenttia

 1. (Electron ei kelpaa, jos vaaditaan luottokortti. Sulla pitäis olla Debit :--) )


  Ne biisit, jotka mie olen kuullu, on ollu ihan jees. Mutta ei mikään mind blow kuitenkaan. Taian tehä niinko sie ja perehtyä ensin levyyn, ennen ko menen sen ostahmaan (----:

  VastaaPoista
 2. Siis mäkin olin tosi pitkään siinä luulossa, että Electron ei kelpaa. Mut sen pitäis kyllä kelvata, ja kaikkien kavereidenkin kortit on kyllä käyneet!

  VastaaPoista
 3. Käy kirjastossa, siellä saattaa olla Gagan yms. levyjä.

  VastaaPoista
 4. Junkie: Kyllä mä kirjastoa käytänkin, hyvin säännöllisestikin. En kuitenkaan usko, että varsinkaan täällä kirjastosta löytyisi vielä vähään aikaan tänään kauppoihin ilmestynyttä levyä :). Mut kirjaston käyttöön haluan kyllä kaikkia kannustaa, ei tosiaan kaikkea tarvitse Spotifystä kuunnella :D.

  VastaaPoista
 5. Lady Gaga on eittämättä hyvä tuote. En itse rupeaisi tällaisesta maksamaan. Ihan tarpeeksi tätä kuulee muutenkin. Ei minulla muuta. Ai niin, paitsi tämä: http://www.youtube.com/watch?v=fUxXKfQkswE

  VastaaPoista
 6. Se levy on ihan sairaan hyvä. ♥

  VastaaPoista
 7. Se levy on ihan sairaan huono <3

  VastaaPoista
 8. Famen ja Fame Monsterin jälkeen on itse asiassa kolmas levy... Mutta, melko mahtipontinen ja borderline psychedelic, silti ihan hyvää meininkiä. (Itselle on tuo kakkoslevy silti jäänyt suosikiksi.)

  VastaaPoista
 9. Jones: Ok!

  Anonyymi: Ok!

  Anonyymi: Joo, tiedostin kyllä, että on Fame ja Fame Monster, mut en sillä lailla laske Fame Monsteria varsinaiseksi albumiksi, enemmänkin Famen juhlajulkaisuksi, mitä se käsittääkseni onkin :).

  VastaaPoista
 10. Tämä levy on aivan jumalallinen ! Suosikkikappaleeni on Bloody Mary. Ah ihanuutta. Gaga on yksi suosikkiartisteistani, oikeastaan nainen taistelee jopa suosikkiartisti paikasta.

  Gaga on upea nainen, ihana laulaja ja kaikinpuolin upea !

  VastaaPoista