Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Blogin 1-vuotissynttärit!

Paljon onnea minulle ja 1-vuotiaalle rakkaalle lapselleni, Tämän kylän homopoika-blogille <3.  Lyhyen historiansa aikana blogi on kerä...

Paljon onnea minulle ja 1-vuotiaalle rakkaalle lapselleni, Tämän kylän homopoika-blogille <3. 


Lyhyen historiansa aikana blogi on kerännyt 38 686 sivunkatselua. Eniten kävijöitä on kiinnostanut kirjoitukseni Åttå Drinkero-mainoksesta. Kiinnostusta on luonnollisesti herättäneet myös näkemykseni Homoillasta sekä Älä alistu-kampanjasta. Lukijoiksi ilmoittautuneita lukijoita on tällä hetkellä 85, mikä on noin 85 lukijaa enemmän kuin osasin edes haaveilla. Mitään sen suurempia tulostavoitteita blogin suhteen ei ole ollut, joten ihan olen tyytyväinen itseeni. Ei tietysti olisi pahitteeksi, jos joku gay-friendly yritys haluaa mainostaa ja lahjoa meikäläistä. Mailia voi pistää osoitteeseen tamankylanhomopoika (A) gmail.com.
Ja homoblogissa kun ollaan, niin onhan se nyt sananen sanottava Euroviisuista ja ihanasta ja suloisesta Paradise Oskarista, joka pääsi finaaliin! Silläkin uhalla, että Suomi tulee viimeiseksi ja saa miinuspisteitä, täytyy sanoa, että uskon Paradise Oskarin mahdollisuuksiin näissä Visioneissa. Tietysti Suomen viisuhistorian tuntien on jo ihan hyvä saavutus, että ollaan edes finaalissa. Mutta biisi on hyvä, eroaa erittäin paljon edukseen kaikista Boom Boom Tzaka Tzaka-ysärijollotuksista. Tykkäsin myös pienimuotoisesta lavashowsta, ja onhan itse artistikin aika maiskis namnam.


Kiitos taas kerran kaikille lukijoille, ootte söps ja ihq <3. Vaan pistäkää kommenttia: Koska ja miten olette löytäneet blogiini? Mitkä kirjoitukset ovat jääneet mieleen? Mitä haluaisit jatkossa blogista lukea? Mitä mieltä olet Paradise Oskarista? 

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Oscarista, kerrankin Euroopan homot saa kuolta suomalisen kollin perään. On se vaqan niin söpö tuo PO! Ja varmaan monen eurooppalaisen homon märkien päiväunien kohde.

  VastaaPoista
 2. Mä löysin sun blogin jostain blogilista sivustolta,sieltä nappasin sattumalta muitten joukosta ja hyväks totesin :D Kaikki sun blogit on ollu tosi hyviä,mikään ei oo erityisesti jääny mieleen. Jatka samaan malliin,omana ittenäs ja aiheista joista muut ei ehkä uskalla puhua :)
  Niin ja Osku on hurjan söpö :P

  VastaaPoista
 3. Olen pitänyt erityisesti bloginpitäjän välittömästä ja suorasta tyylistä. Kirjoituksista parhaiten minuun ovat iskeneet juuri nuo artikkelissa jo esiin nostetut kommentit kuluneen vuoden "isoihin" puheenaiheisiin, mutta toisaalta on ollut virkistävää lukea myös muista kuulumisista ja kulttuuri- & viihdeasioistakin. Aihejako on minusta melko sopivä tällaiselle meikäläisissä oloissa kuitenkin melkoisesti seuratulle blogille. Joskus olen jäänyt kaipaamaan hieman lisää pituutta. Eh, kirjoituksiin siis. Tietysti.

  Ja onhan tuo edustajamme Nordrhein-Westfalenissa tosiaan ihan suloinen nuorukainen. Eurovision laulukilpailuihin suhtaudun muuten hieman kananliha-asenteella. Toisaalta minusta on hauskaa, että instituution innokkaimmat fanit lienevät nykyään länsieurooppalaiset homoseksuaalit, jotka ottavat koko jutun ironisesti - ja "normaalit" itäeurooppalaiset, jotka ottavat jutun vakavasti.

  VastaaPoista
 4. Parhaimmat onnittelut yksivuotiaalle nyt vielä kerran, menestystä ja pitkää ikää (aiempi kommenttini upposi Bloggerin huoltokatkoon). Olen pitänyt blogikirjoittajan välittömästä ja henkilökohtaisesta tyylistä. Eniten minua ovat kiinnostaneet puheenvuorot juuri noista vuosipäiväkirjoituksessakin mainituista "suurista" puheenaiheista. Minusta blogin aihevalikoima on mukavasti tasapainossa, eikä meno ole vaikuttanut kaavoihin kangistuneelta. Joskus olen huomannut jääväni toivomaan lisää pituutta. Köh, siis kirjoituksilta. Tietenkin.

  Eurovision laulukilpailu on onneksi ohi nyt ainakin vuodeksi. Bakussa kostetaan sitten taas tämän vuoden hirveydet. Suomen edustaja oli toki ihan suloinen nuorukainen, ja hän sai minulta sympatiaa myös siitä, että hänen kappaleensa oli kirkkaasti vähiten ärsyttäviä tämänvuotisesta tarjonnasta.

  VastaaPoista