Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Janne etsii Maajussille morsian -sarjassa puolisokseen vahvatahtoista miestä

(KUVA: MTV3) Oiiiiks, Maajussille morsian-sarjassa haetaan tällä kaudella myös sulhasta. 26-vuotias Janne Pietikäinen etsii itselleen ...

(KUVA: MTV3)
Oiiiiks, Maajussille morsian-sarjassa haetaan tällä kaudella myös sulhasta.

26-vuotias Janne Pietikäinen etsii itselleen morsiamen sijaan sulhasta. Janne ei Iltalehden mukaan ole mikään puhkikäytetty homo, vaan kaapista hän on tullut vasta lähipiirille. Loput saavat kuulla asiasta näppärästi iltapäivälehtien ja television välityksellä. Vau!

(KUVA: Iltalehti)
Toivon todella, että Jannelle todella löytyy sopiva sulhanen ohjelman kautta. Vaatii erityislaatuista rohkeutta lähteä mukaan tällaiseen produktioon, jonka lopputulos voi olla käytännössä mitä vain. Lopputuloksen ja siihen johtavat välietapit välitetään koko kansalle. Itselläni ei ehkä pokka riittäisi.

Ja onhan se kaikkine ysärieurodance-fanituksineen aika suloinen maajussi. 

Janne oletettavasti on ihan perusmies, ilman mitään hinttineiteilyjä. On hyvä saada telsun primetimeen kuvaa ihan tavallisesta miehestä, kaiken neitihinttisipsuttelun oheen. Keskustelufoorumeilla joku kehuikin Jannea tästä, ja heti joku toinen, oikeasti tarkoituksenaan puhua suvaitsevassa hengessä, riensi kommentoimaan, että mistä sitä tietää millainen tämä Janne on, hyvin voi olla naisellinenkin. Homopareissa kun yleensä toinen on naisellisempi. Voi että. Toki keskustelussa tuli niin paljon järjetöntä shittiäkin esiin, että heikompaa hirvittäisi. Mutta ei nyt mennä siihen. Uskon, että tästä on kaiken järjettömän nettikirjoittelun ohella paljon hyvääkin.

Tämän kylän homopoika toivottaa kovasti suurta onnea sulhasen etsintään!

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Olen kanssasi samanmielinen Jannesta. Vaatii paljon, uskomattoman paljon, rohkeutta antautua moiseen leikkiin. Siinä revitään jokainen asia mikä voidaan yleensä vain repiä. Minusta Janne on fiksun tuntuinen ja varmasti jo tekemisensä puolesta edustaa ei-sipsuttelevaa miestä. Todella hieno valinta ja onnea Jannella valinnasta. Toivottavasti saa paljon ehdokkaita liikkeelle, nyt on monelle elämänsä tilaisuus!

  VastaaPoista
 2. Janne sattuu olemaan meidän perhetuttu, ja yllätti kyl hieman ku näin tän jutun Iltalehdes. En oo koskaan epäillytkään Jannen olevan homo, mutta eipä kaikkea voikaan arvata päältäpäin. Tai sitten mun homotutkassa on jotain vikaa :o

  VastaaPoista
 3. Pitääkö näitä homoja tunkea jokaiseen perheohjelmaankin?! Lapsilla maailmankuva vääristyy kun joka ohjelmassa homoja mukana! Menkää ahvenanmaalle harrastamaan suklaajunaleikkejänne ja pysykää pois julkisuudesta!

  T Mikko Mäkelä

  VastaaPoista
 4. Oscar: Juurikin näin :).

  Mr. X: Varmasti yllätti! Niin kuin merkinnässä kirjoitinkin, on mun mielestä hyvä, että näinkin näkyvästi televisiossa nähdään ihan tavallista homomiestä, josta homous ei suoranaisesti päällepäin näy. Ei tutka kaikkien kohdalla toimi :).

  Anonyymi: Tää vaikuttaa aika huonolta provolta tai semi-hyvältä sarkasmilta, mutta vastataan silti siltä varalta, että joku oikeasti näin ajatteleva päätyy lukemaan: Kyllä pitää. Siitähän lapsen maailmankuva vasta vääristyykin, jos lähdetään sensuroimaan tällä tavalla. Eniten lapsi vääristyy siitä, että täysin normaaleja asioita lähdetään piilottelemaan ja hyssyttelemään. Maajussille morsiamessa ei käsittääkseni ole koskaan näytetty keneltäkään sulhaselta mitään leikkejä, joten mielenrauhasi rippeet ovat kyllä turvassa.

  VastaaPoista
 5. Ahhaha, anonyymillä Mikko Mäkelällä ja lapsosilla(an?) maailmankuva ollut varsin vääristynyt omasta takaa, jos toi ohjelma sitä nyt johonkin suuntaan heilauttaa. Katoin ohjelman. Olipa symppis jäbä tää Janne, respectit hälle luontevasta esiintymisestä!

  -S

  P.S. Kiitti mainiosta blogista, Tkhp!

  VastaaPoista
 6. Janne on mukava ihminen. Hänestä saisi moni ottaa mallia.

  VastaaPoista