Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Harry, Harry, Harry... eiku William ja Kate

Koko maailma seurannee Williamin ja Katen häitä silmä pyöreänä. Muotiguruille ja muille hatuista kiinnostuneille valtavat häähatut ovat v...

Koko maailma seurannee Williamin ja Katen häitä silmä pyöreänä. Muotiguruille ja muille hatuista kiinnostuneille valtavat häähatut ovat varmasti suuri ilo silmälle.

Mun silmääni sen sijaan miellyttää joku ihan muu. Nimittäin Harry! Olisin ehkä mahdollisesti saattanut Kate Middletonin sijassa vaihtaa miestä lennossa tossa alttarilla... Ihana hurmuripoika, rakastuin ihan tyystin.

(KUVA: telegraph.co.uk)

"Oi, Harry, Harry, me tahdoimme lempiä alati..."

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Vähän tulee mieleen Ron Weasley :P

  VastaaPoista
 2. Et ottanut mukaan sitä natsiunivormukuvaa sitten.

  VastaaPoista
 3. Se_perinteinen: No kieltämättä pikkasen joo! Suloinen punapää hänkin.

  Napoleon: En itseasiassa edes muistanut koko natsiunivormukuvaa ennen kuin mainitsit. Eikä ainakaan mun kohdalla tollaset asiat vaikuta siihen, onko joku ulkoisesti hyvännäköinen vai ei :>.

  VastaaPoista
 4. Ei se minunkaan kohdallani ulkonäköarvioihin vaikuta, ja ihan piruuttani siitäkin muistutin. Ja onhan prinssissä tiettyä charmia, ei käy kieltäminen. Olen vain intohimoinen antimonarkisti ja kova tasavaltalainen, enkä voi vastustaa tilaisuutta päästä irvimään kuninkaallisia - varsinkin, kun kyseessä ovat Windsorit. Euroopan kuninkaalliset saisivat kyllä minun puolestani homoilla varsin avoimesti ja auliisti.

  VastaaPoista