Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

EEEEIIIII.

 Arvaatte varmaan fiilikset. Ei hyvältä näytä, tunnu eikä kuulosta. Eipä vissiin kannata haaveilla mistään tasa-arvoisista avioliittolaeis...

 Arvaatte varmaan fiilikset. Ei hyvältä näytä, tunnu eikä kuulosta.

Eipä vissiin kannata haaveilla mistään tasa-arvoisista avioliittolaeista tai adoptio-oikeuksista tai mistään muustakaan nykypäivän asioista tällä kaudella. Maanpako voisi olla kova juttu.

Hiljaiseksi vetää, eikä tekstiäkään irtoa. 20% kansasta "tiesi", ja nyt sitä pidetään koko Suomen kantana. Ei saatana.

Mutta Jani Toivola meni läpi että heilahti, onnea Jani! Onnea myös kaikille muille hienoille edustajille, jotka pääsivät läpi.

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. On tietysti ikävää, että vaalit menivät päin persua, mutta ei ole syytä eikä varaa vaipua passiiviseen epätoivoon (Ei ainakaan pitkäksi aikaa - nimim. 'Kuunteli aamuyöstä Sibeliuksen neljättä ja itki...'). Meidän sosiaalisesti liberaalimpaa linjaa kannattavien on tehtävä olemassaolomme ja asiamme tiettäviksi eikä jäätävä haavoja nuolemaan. Ennen kaikkea on jaksettava muistuttaa niitä kohtuullisempia puolueita, jotka persujen kanssa yhteistyöhön joutuvat (mitä ilmeisimmin Kokoomus & SDP), siitä, että heidän vastuunsa on kova. Ja yleisesti on muistettava, jaksettava ja uskallettava pitää esillä sitä, että homojen yhdenvertaisuus ei ole keneltäkään muulta pois. Protestiliikkeen tulee olemaan vaikeata säilyttää asemansa, joten kirvestä ei kannata heittää kaivoon - sille voi tulla vielä töitä ja nopeammin kuin arvataankaan.

  VastaaPoista
 2. Pohjalta on hyvä taas nousta! Harmi vaan, että nämä vaalikaudet on niin pitkiä yksittäisen ihmisen elämässä, että pitää kauan odotella sitä seuraavaa hyppäystä ylöspäin...

  VastaaPoista
 3. Sen verran mäki poliitikasta kans tiiän,ett nyt menee huonosti seuraavat neljä vuotta... Dääm,kun ei itellä ollu tarpeeks ikää äänestää-tosin oisko yks ääni enään mitään auttanu...

  VastaaPoista
 4. No se on vaan seuraavat neljä vuotta.. eihän sitä tiedä onko ne parsut hallituksessakaan. Ja ne voi feilaa siellä niin pahasti vastuun kanssa sekä omien vaalilupaustensa, että etäluottamuslausetta pukkaa ennen kuin huomataankaan!

  VastaaPoista
 5. Älkää huoliko, äänestäjäkansahan on lähinnä 60-luvun syntyistä :) Jokin viisas tutkija sanoi aamutöllössä, että kyllä ne homoliitotkin sallitaan. Ei ehkä tällä kaudella eikä sitä seuraavallakaan, mutta kun tällainen on keksitty, siitä pidetään kiinni!
  Eikä mene kuin kymmenisen vuotta, niin äänestäjäkansan keskiarvoikä on 70-syntyistä. Taatusti sen myötä tulee myös vähän avarakatseisempia, ellei puolueet rupea sooloilemaan liikaa.

  VastaaPoista
 6. Missään ei ole sanottu, että seuraavat eduskuntavaalit olisivat vasta neljän vuoden päästä. Normaalisti hallitukset istuvat meillä koko vaalikauden, mutta nyt ollaan tilanteessa, jossa mikään ei ole normaalia. Persuedustajien äänestyskäyttäytyminen on mysteeri - todennäköisesti myös Soinille itselleen. Nyt kiukkuinen kansa on äänestänyt juuri protestina, eivätkä protestit ole pysyviä tiloja. (Ja vaikka sukupolvirajat jonkin verran arvomaailmaa ennakoivatkin, niin kaikkea eivät nekään kerro. Omat isovanhempani - 1920-lukulaiset - kommentoivat, että "jytky" ei ole lainkaan heidän mieleensä. Vanhin heistä muistaa Mäntsälän kapinan - siinäkin oli paljon uhoa, mutta niinpä vain kävi kuin kävi...)

  VastaaPoista