Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tänään ärsytyksen aiheuttajina: SETA ja Emma-gaala

Anteeksi, anteeksi, anteeksi, olen ollut syntisen huono bloggari. Laskuun kääntyneet kävijäluvut herättivät minut karuun todellisuuteen. Kir...

Anteeksi, anteeksi, anteeksi, olen ollut syntisen huono bloggari. Laskuun kääntyneet kävijäluvut herättivät minut karuun todellisuuteen. Kirjoittamaton kirjailija ei kiinnosta ketään. Oli aika siis laskea kädet näppäimistölle ja antaa virran viedä.

Ensimmäisenä haluan purra omia koiria, nimittäin purnata TuSetan toiminnasta. Viime syksynä jäseneksi liittyessäni sain itseni Setan kirjoihin vasta kuukausien odottelun jälkeen, lopulta yhteyttä otettuani. Jäseneksiliitymislomake kun ei toiminut! Voi hitsi. Nyt taasen ärsyttää TuSetan hajonnut printteri, joka odottaa varaosaansa. Näin ollen jäsenkortin vuositarrojakaan ei voida toimittaa. Koita tässä nyt hyötyä jäseneduista jotenkin sitten niin. Kuinka kauan joku varaosan hankkiminen ja asentaminen voi edes kestää? Tieto viasta kun tuli jäsenille 9. helmikuuta, useita viikkoja sitten siis.

Toisekseen haluan kaivaa itseni kuoppaan ja tulla trendipoppi-tietoisten hipstereiden kivittämäksi. Olenko kenties maailman ainoa ihminen, jonka mielestä Jenni Vartiaiselle taisi lipsahtaa muutama Emma liikaa lauantaisessa Emma-gaalassa?  

Vuoden 2011 Jenni-gaalassa palkittiin vuoden ansioituneimmat Jenni Vartiaiset. Ennätykselliset 7 Jenni-patsasta kävi pokkaamassa Jenni Vartiainen, joka palkittiin lähes jokaisessa Jenni-sarjassa.

Älkää käsittäkö väärin. Seili ihan todella on helvetin kova levy ja Jenni on yksi suosikkiartisteistani, palkinnot olivat siis täysin ansaittuja, mutta olis toisaalta huomaavaista huomioida muitakin vuoden mittaan ansioituneita muusikoita. Luulisi Emma-patsaiden menettävän arvoaan ihan kaikkien silmissä, niin juhlavieraiden kuin voittajien, tai siis voittajan, silmissä. Samoja palkinnon noutajia on jo vähän pitkästyttävä seuratakin. Jonnekin kauas pois voisi myös painua Lauri Tähkä syntymähäjyineen. Ketään ei kiinnosta.

Eihän asia sinäänsä itseäni kosketa, musiikkia meikäläisen käsistä ei synny kuin lähibaarin karaokessa, mutta kunhan nyt toin tärkeän homoääneni esille. Älkää pahastuko.

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Oon kyllä täysin samaa mieltä tuosta Jenni Vartiaisesta. Upea artisti, ei siinä, ja varmasti ansainnut nuo pystit, mutta hei ihan oikeesti..
  Eikö Suomesta tosiaan muita yhtä hyviä artisteja / yhtyeitä löytynyt, jotka olisivat myös ansainneet tunnustuksia työstään?

  Ja ainiin, mua ei henkilökohtaisesti haittaa, vaikka vähän harvemmin kirjoitteletkin! (:
  On paljon kivempaa lukea sellaisia postauksia joissa on oikeasti jotain asiaa ja jotka kirjoittaa siksi, että haluaa kirjoittaa.
  Oon ihan kyllästynyt niihin jotka postaa joka päivä, koska pitää nyt vaan pitää lukijat tyytyväisenä. Siinä postausten laatu ja sisältö heikkenee.

  Joo, ei mulla muuta. Jatka samaan malliin! (:

  VastaaPoista
 2. en tiiä oonko ainut, mut mun mielestä toi Vartiaisen livenä laulaminen oli jotain aivan järkyttävän huonoa!!! kääk! se ei todellakaan ois ansainnu noin montaa emmaa..
  ps. LTEK ansaitsi emmansa jälleen kerran, siinä erehdyit, se todellakin kiinnostaa!

  VastaaPoista
 3. Nita: Hölmöintä juuri onkin, että muitakin todella ansioituneita muusikoita olisi löytynyt. Paleface, Pariisin kevät, Anna Puu, Olavi Uusivirta...

  Mua itseänikin muuten ärsyttää bloggaajat, jotka bloggaa kaiken aikaa ja vielä kauhuissaan pahoittelee, jos ei nyt yhtenä päivänä ole ehtinyt kirjoittaa. Eri asia tietysti, jos asiaa riittää joka päivälle, mut väkisin väännettyjä juttuja ei oikein jaksa.

  Anonyymi: Täytyy tosin muistaa, että livenä laulaminen on ihan erilaista kuin levyllä. Livenä kuitenkin tulee vauhkoiltua ympäri lavaa, eikä sounditkaan välttämättä ole kovin ihmeelliset.
  Lauri Tähkää en vaan suostu ymmärtämään, tekikö ne edes viime vuonna mitään merkittävää, tauollejäämispäätöksen lisäksi?

  VastaaPoista
 4. Hei, yleisellä tasolla kiitoksia blogista, ei mitenkään erityisesti tästä merkinnästä.
  Luin koko blogin läpi äsken. Päätynee seurattavien blogien listalle.
  .
  Edelleen kihertelen omituiselle mielleyhtymälle, jonka sain lestadiolaisperhettä ja ns. roskalintuja käsitelleestä merkinnästä. Jotenkin jäi sellainen mielikuva, että Homon opas haittalintujen ja -eläinten eliminoimiseen naapurustosta saattaisi sisältää oman lestadiolaisia käsittelevän lukunsa...

  VastaaPoista
 5. Kiitos itsellesi! Hienoa, että olet saanut tästä jotain iloa :).

  VastaaPoista