Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tämän kylän homopoika löytyy myös Facebookista!

Älä alistu -kampanjapohdinnan mainingeissa blogissa ylittyi 30 000 sivukatselun raja! Kiitos taas hirveästi teille kaikille lukijoille, joi...

Älä alistu-kampanjapohdinnan mainingeissa blogissa ylittyi 30 000 sivukatselun raja! Kiitos taas hirveästi teille kaikille lukijoille, joita on pian 70 ilmoittautunutta.

Aikaani jäljessä olen nyt myös Facebookissa.
Tämän kylän homopoika-sivusta voitte, saatte, teidän pitää tykätä TÄÄLLÄ. Mainittakoon jo nyt, etten myöhemmin kuulosta säälittävältä, että Facebookin jalkautuminen on koeluontoinen testi, joka päättyy, jos sivu ei tunnu ketään kiinnostavan eikä muutenkaan herätä mielenkiintoa. Tietysti toivon, että tykkäätte, ja jaatte (sivua) ystävillenne ja tuttavillenne. Toisaalta, On the other hand, ymmärrän, jos ette halua jakaa blogini seuraamista työnantajien, äitien, serkkujen, koulukavereiden tai kenenkään kanssa. Itsekin olen melko rajallisesti blogin kirjoittamisesta puhunut, joten miksi lukemisestakaan pitäisi tehdä numeroa. Mutta yhtäkaikki toivotan kaikki tervetulleiksi tykkäämään Facebook-sivusta ja jatkamaan hyvin alkanutta matkaa jatkossakin!

Huomatkaa myös alla oleva, aiempi merkintä!

You Might Also Like

0 kommenttia