Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Semi-great Suxes

Tulipa homobaareiltua pitkästä aikaa. Homobaareilu ei suinkaan tapahtunut Helsingissä, missä kaikki maamme homomeiningit tapahtuu, vaan Turu...

Tulipa homobaareiltua pitkästä aikaa. Homobaareilu ei suinkaan tapahtunut Helsingissä, missä kaikki maamme homomeiningit tapahtuu, vaan Turun Suxesissa. On tullut käytyä muutaman kerran ennenkin, tosin aika epäbaarikkaissa merkeissä. Suxes on kyllä nähdyistä homobaareista eniten mun juttu, tykkään siitä pienuudesta mutta monipuolisuudesta.

Nyt on pakko vuodattaa ärsyttävistä homoista. Suxesissa elvisteli yks raivostuttava indiehipsterivittu. En ihan toden totta pysty käsittämään, miksi liian monet pitkät ja laihat ihmiset pukeutuu kummallisiin viittamaisiin trikoorätteihin, jotka tanssiessa ja muuten elvistellessä paljastaa kainalot ja kylkiluut ja nännit ja rintakehän ja peittää vähemmän kuin paljastaa. Nyt on sitäpaitsi talvi, näyttää aika typerältä. Sen lisäksi kyseinen ärsyttävän oloinen hahmo vielä lauloi karaokessa Pokerfacen. Siis Pokerfacen. Ja kyllä, Suxesissa on karaoke. Mieletöntä. Mutta takaisin Pokerfaceen. Miksi kyseinen biisi edes on karaokebiisinä? Ei sitä voi laulaa karaokessa kuulostamatta typerältä. Kyseinen indiehipsterivittu tietenkin kuulosti täydelliseltä ja coolilta ja näytti todella himoittavalta kouristellessaan nännit vilkkuen, paita päältä pudonneena. YÄÄÄK.

Tähän väliin on mainittava, että yleisestiottaen hipstereissä ei ole mitään vikaa. Päinvastoin, monet ovat kovasti söpöjä. En toisaalta edes tiedä, oliko edellämainittu "hipsterivittu" edes hipster sanan varsinaisessa merkityksessä, mutta hipsterivittu kuulosti paremmalta kuin esim. indievittu. 

Karaokesta oli tosin hyötyäkin, tai ainakin iloa. Ihana ja kaunis raitapaitainen pipopää pitkällä, vaalealla otsakiehkuralla lauloi Mandoliinimiehen ja Hyvää yötä ja huomenta. Ihana Mandoliinipoika istui lähes koko illan yksinään, mielessäni näin satoja lähestymistapoja, toteuttanut en yhtään. Aikani mietittyäni joku mua rumempi (oma mielipiteeni) ja ärsyttävä ihminen oli jo vietellyt sen seuraansa. Ensin välissä oli yksi tuoli, hetken päästä kolme senttiä. Siinä kohdassa lopetin Mandoliinipojan seuraamisen ja lähdin liukastelemaan loskan täyttämässä Turun yössä kohti yömajaani.

You Might Also Like

1 kommenttia