Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Rakkauteni Helsinkiin kukoistaa

Tulipa pitkästä aikaa käytyä pääkaupungissa ihan vain siellä käymisen vuoksi, vailla sen suurempia suunnitelmia, ilman päämäärää. Helsingiss...

Tulipa pitkästä aikaa käytyä pääkaupungissa ihan vain siellä käymisen vuoksi, vailla sen suurempia suunnitelmia, ilman päämäärää. Helsingissä oli kevät, aurinko lämmitti ja kadut olivat märkiä ja yllättävästi liukkaita. Paikalliset asukkaat hämmästyttivät keväisellä pukeutumisellaan, vastaan tuli shortseissa lenkkeilevä mies ja useita ihmisiä pelkissä huppareissa. Hui hiriviä, ettekö työ jää'y?

Kolmen Sepän patsaan yhdet vehkeet.
Turistihenkisesti havainnoin paikallisia nähtävyyksiä. Ensimmäistä kertaa huomioni kiinnittyi kevätauringossa ahertaviin Kolmen Seppään. Herrajumala, niillä on vehkeet! Enkä nyt puhu alasimista, vaan ihan miehisestä varustuksesta. Ja onhan nämä Sepät aika hyvärunkoisia herroja muutenkin. Hekumallinen patsastaide, huhuh. Tämä penisnähtävyys piti ihan ikuistaa, jotta voitte itsekin ihailla tätä näkyä. Kolmen Sepän patsaalla on taidettu järjestää jotain Helsinki Pride-avajaistilaisuuksiakin. Nyt tajuan miksi.

Seuralaiseni vähän paheksui patsaiden penisten kuvaamista, mut hei, ihan lukijoita ajatellen kuvasin!

Helsingissä törmäsin myös lukuisiin Normihomolehden jakelupisteisiin. Jotenkin tajusin vasta nyt, että mun "kolumnit", lähinnä provosoimaan pyrkivät seksikokemuskertomukset siis, ovat aika laajasti saatavilla. Erityisesti tarjolla mua miellyttävissä paikoissa, joissa käy mua miellyttäviä ihmisiä. Ruohonjuuri ekomarketissa, Kiasman kaupassa... Kiasmassa näin jonkun naisen lukemassa Normihomolehteä. Hauska ajatus, että tietämättään hän saattoi lukea juuri vieressään istuvan tyypin (minun) viimeaikaisia ihmissuhdeseikkailuja. Molemminpuolin hykerryttävä ajatus, sanoisin. Oli ihan kiusallani pakko Kiasman shopissa mainita ääneen kirjoitukseni NHL:ssä, joku lukija on siis tietämättään saattanut nähdä meikäläisen. Eiks oo kuumottava ajatus?

Normihomolehden Pikkukylän homopoika-osio sai mut pohtimaan kirjoitteluani muutenkin. Saatan profiloitua tahtomattani seksitoimittajaksi, samoin kuin joku kirjailija voisi profiloitua huonoksi tai hömppäkirjailijaksi tai Anssi Kela vähän reppanaksi idealistiksi. En itse ajattele Anssista näin, mutta moni ajattelee. Seksitoimittajuus voisi karsia duuneja (siis en mä oikeasti ole minkäänlainen toimittaja), mutta toisaalta ihan hyvin voisin kirjoitella puolijauhoisia kiimajuttuja Kallen kangistavan koville Gay-sivuille. Duunia otetaan vastaan, siis.

You Might Also Like

0 kommenttia