Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Pride on peruutettu!

Minun osaltani. Muuten Pride järjestetään normaalin käytännön mukaisesti. Otsikko vain oli mukavan raflaava. Katso järkyttävät kuvat! Mul...

Minun osaltani. Muuten Pride järjestetään normaalin käytännön mukaisesti. Otsikko vain oli mukavan raflaava. Katso järkyttävät kuvat!

Mulla ei ole säännöllisiä töitä, ei nyt eikä varsinkaan kesällä, mutta satunnaisia työkeikkoja tulee aina välillä sen verran, että pysyn leivänsyrjässä kiinni.

Tällainen harvakseltaan duunailu sopii mulle ainakin tässä elämänvaiheessa, en koe tarvitsevani järjettömiä rahasummia. Säännöllinen töissäkäynti, ihan jopa päivittäin, tietystä kellonajasta toiseen, ois todennäköisesti ihan hirveää. En ole moista vielä koskaan kokeillut. Toivon mukaan ei tarvitsekaan.

Mutta kieltämättä nämä harvat työpäivät vähän pistää vituttamaan, kun huomaa, että tulevan kesän harvat työpäivät osuvat juuri Pride-tapahtumien kohdalle. Näin missaan niin Helsinki Priden lauantain kulkueineen ja puistojuhlineen kuin myös pienimuotoisemman Turku Priden puistojuhlan.

(Turun Seta järjestää tänä vuonna pienimuotoisen Pride-tapahtuman ilman kulkuetta. Puistojuhlaa juhlitaan Puolalanpuistossa 6.8. Menkää sinne te, jotka voitte.)

Kieltämättä harmittaa. Mutta toisaalta voin lohduttautua sillä, että mulla on useita kymmeniä muita päiviä kesässä, joina voin bilettää ja tissutella maailman puistoissa. Prideä niissä ei suinkaan ole, mutta toisaalta Pride ei ole mulle mitään elämää mullistavaa tarjonnut tähänkään asti. Mitä nyt Jukka Takalo hymyili mulle ystävällisen hurmaavasti viime kesänä. Mutta siihen se sitten jääkin. Ei Pride-heilaa, ei sateenkaariprinssiä, ei mielettömiä uusia tuttavuuksia. Yritän siis olla katkeroitumatta.

Mutta kuka tietää tämän kesän tapahtumista. Todennäköisesti juuri tänä vuonna olisin kohdannut elämäni prinssin, tai edes sen Pride-heilan. Mutta no, jääköön joku toinenkin siis ilman.
---


PS: Kommentoikaa nyt herraisä joku jotain johonkin. En ehkä kirjoita enää ikinä, jos kommentteja ei ala tulla.

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. En ole ollut oikein pride-ihmisiä, mutta viimekesäisen välikohtauksen ja sittemmin nauttimamme yhteiskunnallisen keskustelun vakuuttamana olen tehnyt tapojeni vastaisesti lujan päätöksen. Jos minussa henki pihisee, olen kotimaassa eikä ole töitä siihen aikaan, niin olen ehdottomasti menossa mukana niin maamme alkuperäisessä kuin uudemmassakin pääkaupungissa. (Minusta kertonee oleellisen se, että tarkastelen tätä omalla kohdallani enemmänkin velvoite- kuin hauskanpitokysymyksenä. Voin olla aika mälsä ihminen monilla tavoilla.) Toivokaamme poutaa noille kesäpäiville.

  VastaaPoista
 2. Maija: Kiitos! Suru on paljon helpompi kestää yhdessä :---).

  Napoleon: Kannattaa kyllä ehdottomasti mennä. Mun mielestä Pridessä on aika paljon jonkinlaista velvoite-henkeä. Ei se ainakaan pelkkää hauskanpitoa ole, pitkin viikkoa on ainakin aikaisempina vuosina ollut monenlaista paneelikeskustelua ja muuta tilaisuutta. Onhan siellä toki huvipuoltakin, mutta hyvin voi osallistua vakavahenkisemminkin. Tulkoon pouta.

  VastaaPoista
 3. Otan osaa. Tosin itsekkään en tiedä pääsenkö sinne, jos, niin se olisi ensimmäinen kerta :D tule Tampereelle, täällä on kans se 3 päiväinen Pride-tapahtuma :D kulkueen järjestämisestä tosin kulkee useampiakin huhuja.. :o

  VastaaPoista
 4. Acoustic: Täytyy pitää Tampere mielessä!

  VastaaPoista