Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Express Yourself

Haahaa, sattuipa huvittava ja samalla vähän nolo tilanne äsken. Kerron silti. Ulkona on kaunis kevätpäivä, kadut sulavat kiivasta tahtia j...

Haahaa, sattuipa huvittava ja samalla vähän nolo tilanne äsken. Kerron silti.

Ulkona on kaunis kevätpäivä, kadut sulavat kiivasta tahtia ja aurinko lämmittää. Tästä jos mistä piristyy. Kevään inspiroimana lähdin ulos kävelemään, kuulokkeista soi hyvän fiiliksen innoittamana Madonna. Tähän väliin on sanottava, että jostain syystä yleensä ulkoillessani kuuntelen jotain ei-niin-hilpeää, yleensä jotain raskassävytteistä Suomirockia. No, nyt kuitenkin soi Madonna.

Kävelylenkkini loppusuoralla on puiden ja pensaiden autotiestä erottava kävelytie. Madonnan bumbbauksien tahtiin hytkyin ja tanssahtelin hiljaista kävelytietä eteenpäin. Yhdessä vaiheessa puut ja pensaat kuitenkin loppuvat, jolloin viereiseltä parkkipaikalta on suora näkyvyys viereiselle parkkipaikalle. Saatoin tanssahdellessani ehkä jopa vähän lauleskella ja tehdä jonkun homogeenisen kädenheilautuksen koreografian tehostamiseksi.

No, katsahdin parkkipaikalle, ja mitäs muutakaan siellä seisoskeli, kuin kolme amispoikaa, joiden ilmeistä kyllä näki, että tanssishow'ni oli taatusti nähty. Nauratti.

You Might Also Like

0 kommenttia