Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Paljastavuus on alastomuutta pahempaa

Olen jonkin aikaa suorittanut tutkivaa journalismia eräällä sivustolla.Tai no, ehkä tutkiva journalismi on vähän överi ilmaisu, ihan rehelli...

Olen jonkin aikaa suorittanut tutkivaa journalismia eräällä sivustolla.Tai no, ehkä tutkiva journalismi on vähän överi ilmaisu, ihan rehellisesti olen stalkannut. Sivustolle ihmiset lisäävät kuvia itsestään, yleensä melko riettaissa tilanteissa. Ennen kuin innostutte, voin kertoa, että itselläni ei käytännössä ole sivulla kuvia. Ei siis kannata nähdä sitä vaivaa, että alkaisi suunnattomasti etsiä.

Sivusto on hämmentänyt mua monellakin tapaa. On hetken kiusallista löytää tosielämästä tuttuja ihmisiä alastonkuvissa. Kuvia hurjempia ovat kuitenkin erilaiset kiusalliset ryhmät, joihin nämä tutut kuuluvat. Totta kai jokaisella on oikeus hakea ihan millaista seuraa haluaa, ja internet toki tuo tähän hienoja mahdollisuuksia. Mutta mä en halua tietää ihan kaikkea, varsinkaan ihmisistä, joita olen pitänyt tavallisina ja herttaisina. Olen osittain vähän järkyttynyt. Sivuston paljastavuus on alastomuutta pahempaa.

Sivustosta on myös paljon huvia. Sivulla on yllättävän paljon silmänruokaa ja tietyssä mielessä ihan hauskaa juttuseuraakin. Eniten kuitenkin olen repinyt riemua muutamista otoksista. En tiedä olenko sairas, vai miksi huvituin, mutta musta asetelma, jossa mies seisoo laiturilla kalastamassa samalla kun nainen ottaa tältä suihin, on vaan ratkiriemukas.


Nyt tuli tällanen onneton ja hyvin epäkiinnostava kirjoitus tällä kertaa. Mun elämässä ei vain ole tapahtunut yhtään mitään kiinnostavaa ikuisuuksiin. Normihomolehden kolumnin kirjoitin eilen ja tänään, mutta siihen saatte tutustua perinteisesti NHL:n sivuilla, joko netissä tai painetussa aviisissa.

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Minkälaisiin ryhmiin kuuluminen aiheuttaa kiusaantuneisuutta sinussa? Millainen tieto tekee herttaisesta ihmisestä ällöttävän? Itselleni tulee mieleen lähinnä jotkin pissa-kakka-jutut, jotka voisivat kyllä itsellenikin aiheuttaa sen, että kyseisen ihmisen kanssa olisi seuraavan kerran ulkomaailmassa kohdatessa hiukan vaikeaa jutella "kuin mitään uutta kyseisestä ihmisestä ei olisi selvinnyt".

  Mutta niin tai näin, mielipiteesi kuulostaa hiukan turhan moralisoivalta. Niin kauan kuin ei toisille tehdä pahaa, niin missä on harmi? Toki muakin ällöttää esim. pillunnuoleminen, mutta pyrin aktiivisesti hyväksymään sellaisenkin aktiviteetin olemassaolon maailmassa (enkä paheksu ystävää, joka julistaa pitävänsä kyseisestä harrastuksesta). :)

  P.S. En ole itse käynyt ko. sivulla, joten ehkä olen pihalla kommenttini kanssa.

  VastaaPoista
 2. T-boy: No, ehkä tää kirjoitus oli vähän onneton ja moralisoiva, vaikkei tarkoitus ollutkaan. Piti vaan blogin elävöittämiseksi kirjoittaa jotain.

  En nyt jaksa ja halua keskustella tästä aiheesta sen enempää.

  VastaaPoista
 3. Mikä mahtaa olla sivusto?

  VastaaPoista