Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Olen kuuma puheenaihe!

Tulipas Johannatukiaismainen otsikointi kirjoitukselle. No, meni jo, sillä minkä kirjoitin, sen kirjoitin. Minkä tein, sen tein. Mitä sanoin...

Tulipas Johannatukiaismainen otsikointi kirjoitukselle. No, meni jo, sillä minkä kirjoitin, sen kirjoitin. Minkä tein, sen tein. Mitä sanoin, sen sanoin. Ja sanoin ilmeisesti jollekulle väärälle ihmiselle, koska nyt tunnun olevan viikon kuuma puheenaihe.

Taannoinen unelmientäyttymyssekstailu baarin jälkeen on nyt levinnyt laajemman yleisön tietoisuuteen. Ilmeisesti ihan viime päivien aikana, sillä olen useammalta suunnalta kuullut, että aiheesta puhutaan.

Asiassahan ei sinäänsä itselläni ole mitään menetettävää, en ole luvannut olla puhumatta enkä mä tästä mitenkään paljastu suuntaan enkä toiseen. Toisaalta pelkään, kuinka paljon toinen osapuoli tästä saa ikävyyksiä osakseen. Jonkin verran on ilmeisesti jo saanutkin, en tiedä. En ole kysynyt, enkä ajatellut kysyäkään. Haluan uskoa, että se on niin cool, ettei tästä mene jengi miksikään. Toiset voi tehdä mitä vaan, ja toiset taas ei mitään. Hmm.

Haluaisin kyllä kernaasti tietää, miten tämä on levinnyt. Onko lähipiirissäni ihminen, jonka ei pitäisi olla? Vai onko kenties joku sairas stalker tunnistanut blogista ihmisiä ja kokenut tarpeelliseksi puhua tästä eteenpäin. Kiitos jokatapauksessa.

Edelliseen kirjoitukseen tuli jokunen kysymys ja kirjoitusehdotus. Palaan näihin aiheisiin myöhemmin, ajatustyö on jo käynnissä! Ja tämä oli muuten 100. merkintä tänne. 

You Might Also Like

1 kommenttia