Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Älä sinä muiden katseista välitä

(KUVA: INFGOFF) (BB-)Sauli Koskisen ja Adam Lambertin ilmeinen seurustelu on kohisuttanut lehdistöä ympäri maailmaa. Suomessa asiasta ei ...

(KUVA: INFGOFF)
(BB-)Sauli Koskisen ja Adam Lambertin ilmeinen seurustelu on kohisuttanut lehdistöä ympäri maailmaa. Suomessa asiasta ei tietääkseni ole kohisseet juuri muut kuin homopiirit ja Saulin fangirlit.


Olen miettinyt Saulin ja Adamin kuviota aika paljon. Sen lisäksi, että Suomesta viedään nyt maailmalle ihan kivannäköistä mieskuvaa, on tämä tilanne muutenkin jännä. Suomalaiset eivät juuri tällä mittakaavalla ole ulkomaalaisjulkkisten kanssa heilastelleet. Eivätkä ainakaan miesparit! Toisaalta lehdet maailmalla puhuvat lähinnä eurooppalaisesta poikaystävästä. Suomea ei juuri mainita. Eikä toisaalta ole väliksikään, ei täällä homokomistuksia loputtomiin riitä. Jokatapauksessa tässä on nyt kansainvälistä glamouria ilmassa. Ja median ahdistelu ja pyöritys on sen mukaista. Mietinkin, miten moinen Sauli kokee moisen pyörityksen. Saulin oma julkisuus kun on ymmärrettävästi pikkuisen pienempää kuin Adamin. Toivottavasti suhde jatkuu ja Sauli kestää mediamylläkän. Ja kieltämättä Adaminkin mielessä saattaa pyöriä että whatdoya want from me?


En varsinaisesti lämpene pariskumman kummastakaan puoliskosta, mutta kyllä ilolla seuraan tätä kuviota. Ja toivon toki parasta. Onnea uudehkoon suhteeseen, Sauli. Kerro Adamille terveisiä.

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Kannattaa vilkaista ainakin Seiskan ja iltapäivälehtien sivuja, molemmissa on Saulista ja Adamista juttuja roppakaupalla :)

    VastaaPoista