Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Päivi Räsänen ja jumalaton medianäkyvyys

   Päivihän on viime aikoina saanut medianäkyvyyttä melkein samoissa määrin kuin Martina ja Esko!   Ensin loukkaannutaan medianäkyvästi Fac...

  Päivihän on viime aikoina saanut medianäkyvyyttä melkein samoissa määrin kuin Martina ja Esko! 

Ensin loukkaannutaan medianäkyvästi Facebookin tökkimistapahtumasta (vaikka Päppäliini oli ihan itse kirjoittanut tapahtuman seinälle, että ihan vapaasti saa tökkiä!) ja nyt vielä ihan omiensa parissa tulee tällälailla tunnustusta! Pävehän menestyy ja on koko kansan suosikki, niistä homoista ei kyllä kukaan pidä, mutta meidän Pävepä sai oikein palkinnon! Jippii! Nyt korkataan ehtoollisviini! 

Päivin lausunnoissa on muuten tänäpäivänä meidän jokapäiväinen ristiriitamme. Facebook-tapahtuman sivulla Päivi kirjoitti, että saa tökkiä ihan vapaasti. Jumalauta, nyt jotain tolkkua. Vapaata tökkimistä homoille tässä on penätty vuosikaudet, ja aina on Päivi ollut kieltämässä. Nyt sitten yhtäkkiä saakin tökkiä? Koita Päivi päättää!

Kristillinen mediateko-palkinnon myötä voidaan vain toivoa, että Räpänen kuvittelee voittaneensa jotain suurta ja vetäytyy voittoisana omaan riihimäen koloonsa loppuiäkseen. Sankarilegendaksi omiensa pariin. Vaikka omia tulkintojansa tukevaa raamatun käännösversiota laatimaan. 

 PS: Jostain syystä Tökitään Päivi lesboksi-tapahtuma onkin peruutettu. Kiinnostaisi tietää, että miksi? 

You Might Also Like

13 kommenttia

 1. Tuo palkinto räsäskälle sama kuin antaisi karkkia pahatapaiselle kakaralle!

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoisia Räsäsen linjauksia löytyy tästä iha kivasti: http://www.city.fi/artikkeli/Kuka+teill%E4+m%E4%E4r%E4%E4+P%E4ivi+R%E4s%E4nen/3729/
  Pussiin itsensä puhumisessa löytyy huomattavaa lahjakkuutta! :D

  VastaaPoista
 3. Mikael: Mutta täytyy huomioida, että karkit pahatapaiselle kakaralle tuli toisilta kakaroilta ;).

  VastaaPoista
 4. Acoustic: Joo, kyllähän siinä vähän pussissa ollaan. Toisaalta tuntuu vähän väkisin pussiinahdetulta toi haastattelu.

  VastaaPoista
 5. Kohta on Räsäselläkin jäljellä pahimmat karkit siitä julkisuuden karkkipussista... Takuuvarmana

  VastaaPoista
 6. Junkie: Näin mäkin luulen :). Sitä odotellessa!

  VastaaPoista
 7. Minusta Räsäsen sanomisissa on usein paljon ristiriitaisuuksia.

  Esim. Räsäsen tulkinnan mukaan mies on perheen pää. Jos kerran Räsäsestä mies on perheen pää, niin, miten hän sitten voi omasta mielestään johtaa puoluetta, koska onhan puolue isompi yksikkö kuin perhe...? ;)

  Räsänen on kommentteineen kyllä aika paljon esillä medioissa, mutta kyllä jutuista kuultaa läpi se, että toimittajat ovat asioista hyvin eri mieltä kuin hän on.

  Joskus jopa pidin Räsäsestä jonkin verran, mutta nyt kun hänen kantansa hyvin moneen asiaan on tullut näyttävästi esille medioissa, en kyllä enää pidä hänestä, hän mm. vastustaa naispappeutta jne. Kun olin itse peruskoulussa ja lukiossa, käytiin siellä aina ennen joulua joulukirkossa. Ja joulukirkossa puhujana oli aina naispappi, ja hän puhui todella hyvin ja hänen puheensa olivat ajankohtaisia eli olen nuoresta pitäen tottunut siihen, että nainen voi olla pappi aivan yhtä hyvin kuin mieskin.

  -Sara

  VastaaPoista
 8. Anonyymi-Sara: Vähän sama juttu mulla! Räsänen vois olla ihan miellyttäväkin, jos ei olisi noin tyhmä. Räsäsessä olis ainesta jopa jonkinlaiseksi homoikoniksi, kuitenkin hyvin säilynyt nainen ja aika ehdoton mielipiteissään. Harmi, että toistaiseksi mielipiteet ei ole homojen kannalta kovin hyviä.

  Mä en myöskään ole nähnyt koskaan mitään ongelmaa naispappeudessa. Toisaalta kirkko ei oo koskaan ollut mulle mitenkään tärkeä instituutio, joten en niin paljoa ole pohtinutkaan.

  VastaaPoista
 9. No, ainakin kun kuuntelee ja lukee Räsäskän kommentteja, tietää, ketä ei ainakaan äänestä kevään vaaleissa ja jopa minkä puolueen äänestämisen jättää väliin. ;) Itseäni inhottaa nimenomaan tuo liiallinen konservatiivisuus, yksisilmäisyys ja suvaitsemattomuus.

  Räsänen on onnistunut tölväisemään kommenteillaan aika monia: ei-heteroja, naisia, maahanmuuttajia jne., mistä en pidä. Tuollaiset kommentit eivät kyllä edusta nykaikaa, eivätkä millään tavalla vie asioita eteenpäin. Vielä kun tietää, että Räsänen on koulutukseltaan lääkäri, niin vielä vähemmän ymmärrän hänen näkemyksiään ja mielipiteitään. Koen, että hänen ihmiskäsityksensä ja -kuvansa on erittäin suppea.

  Jani Toivolan yllätys paljastui Maria!-ohjelmassa. Muuten jotenkin arvasin etukäteen, että hän varmaankin pyrkii eduskuntaan. Niin ja Kenneth Liukkonen pääsi läpi viime syksyn seurakuntavaaleissa. :) Älykkäitä nuoria miehiä kumpikin.

  Itse asun yhdessä Suomen suurimmista kaupugeista ja äänestin viime syksynä 1. kertaa seurakuntavaaleissa. Täällä ainakin pääsi läpi pitkälle koulutettuja nuoria/nuorehkoja miehiä ja naisia, joille ihmisten tasa-arvoisuus on tärkeää. Tyyppi, jota äänestin, oli aikamoinen ääniharava, ja huomasin, että yksi nainen, joka oli opiskelukaverini yliopistossa, pääsi läpi myös isolla äänimäärällä. Näen, että fiksut, koulutetut nuoret/nuorehkot aikuiset pystyvät viemään asioita parempaan suuntaan.

  -Sara

  VastaaPoista
 10. Anonyymi-Sara: Mua kanssa jaksaa ihmetyttää tuo, että miten oikeasti koulutettu ja näin ollen "sivistynyt" ihminen, siis lääkäri, voi edustaa tollasia näkemyksiä. Oon vaan niin tyrmistynyt.

  Nykyaikaa ja eteenpäinmenoahan Räsänen ei selvästikään edes halua, parempi vain, että pysytään tiukasti menneessä.

  Kenneth-uutinen oli kiva kuulla, on muuten mennyt ihan ohi tämä! Jee!

  Kyllähän asiat kieltämättä muuttuu, mutta ei vaan niin nopeasti, kuin esim. minä haluaisin. Nuorissahan se tulevaisuus on, sen takia olisikin tärkeää, ettei kaikenmaailman räsäset pääsisi ilmaa myrkyttämään vanhassajumittamisellaan.

  VastaaPoista
 11. PS. Poistin tapahtuman kun jokapaikasta tuli viestiä "sinä olet paha ihminen"-tyyliin. Sitten vielä se Iltalehden juttukin. Siinä samalla tuli tultua ulos kaapista ja saatua potkut. Siksi poistin k.o. tapahtuman.

  T. Tökitään Päivi Räsänen lesboksi-tapahtuman perustaja, Ben Molini

  VastaaPoista
 12. Jonkun on aina noustava ylös ja puhuttava ja toimittava toisten puolesta ja asioista ja oikeuksista, mutta kun oma elämäni oli menossa pipariksi, oli tapahtuma poistettava. Jostain piti aloittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä huoli, ymmärrän kyllä kantasi ja toimintasi :).

   Poista