Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Maria! palaa ruutuun!

Sen lisäksi, että Maria! on ehkä paras ohjelma ikinä, on huomenna klo 22.00 alkavan uuden kauden avaus mielenkiintoinen:  Johanna Tukiaisen...

Sen lisäksi, että Maria! on ehkä paras ohjelma ikinä, on huomenna klo 22.00 alkavan uuden kauden avaus mielenkiintoinen: 

Johanna Tukiaisen ja Arton ensimmäisestä yhteisestä tv-haastattelusta Mariassa voi olla montaa mieltä, varsinkin, kun Tuksu on Marian vieraana ollut jo moneen otteeseen. Mua Tukiainen ei kuitenkaan jostain syystä ärsytä, tavallaan jopa pidän hänestä.

Meikäläistä ja blogin lukijoita ehkä eniten kiinnostavana osuutena Jani Toivola kertoo suuren uutisen. Odotan vähän kauhun sekaisin tuntein. Toivottavasti nyt ei ainakaan Suomesta lähde! Eikä ole huomannut olevansa hetero tai palanneensa kirkkoon. Tuksun & Arton ja Toivolan lisäksi vieraana on myös ohjaaja Jussi Parviainen.

Musiikkivieraana nähdään ja kuullaan Uusi Fantasia feat. Freeman.

Millaisia ajatuksia Maria ja uuden kauden avausvieraat herättävät lukijoissa? Hot or not?
 
Maria! siis huomenna keskiviikkona klo 22.00 Nelosella!

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Ooo! Marian paluuta onkin odoteltu jo jonkin aikaa. Jani Toivolan haastattelut ovat aina mielenkiintoisia, mutta vielä suuria uutisia? Hui.

  VastaaPoista
 2. Nurinkurinen: Niinpä! Jännityksellä odotan.

  VastaaPoista
 3. Toivola saa varmaan lapsen, veikkaan...

  VastaaPoista
 4. Janin uutinen olikin vähän muuta, kuin maasta lähtö tai lapsen saanti :-) Ja erittäin hyvä uutinen se olikin, mun mielestä :-)

  VastaaPoista
 5. Hilja: Tätä mäkin vähän etukäteen ounastelin, mutta eipä sentään!

  Viltsu: Joo, kyllä! Olen erittäin tyytyväinen ja iloinen tästä uutisesta :).

  VastaaPoista