Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Arjen ja juhlan komiikkaa

Olinpa tänäkin viikonloppuna baarissa, kuten aika monena viikonloppuna aikaisemminkin. Tänä viikonloppuna olin kuitenkin syystä tai toisesta...

Olinpa tänäkin viikonloppuna baarissa, kuten aika monena viikonloppuna aikaisemminkin. Tänä viikonloppuna olin kuitenkin syystä tai toisesta pukeutunut erityisen huomiotakiinnittävästi, löytyi väriä ja kimallusta ja kaikkea kummallista. Olin varsin tyylikäs kuitenkin, allekirjoittaneen huomio.

Eräs vanha kaverini, jonka kanssa ei nykyisin oikeastaan olla tekemisissä, oli baarissa myös. En tiedä miksi, ei vain jotenkin ole mitään asiaa eikä mitään yhteistä. Kyseinen kaveri katseli mua koko illan vittumaisesti virnuillen, sillee voi vittu mikä homo. Muutenkin tää kaveri on silleen näkymättömän fobisesti suhtautunut meikäläiseen. Moinen virnuilu ja asenne olisi voinut ärsyttää, mutta mua enemmänkin huvitti. Tää kaveri kun sattui olemaan yhden yhteisen tuttavamme kanssa baarissa. Ja minä satuin kesällä panemaan tuota yhteistä tuttavaa.

Siinäpähän altistui homoeroottisuudelle ihan tietämättään.

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Mua huvittaa tää juttu (edelleen). :) -P

    VastaaPoista
  2. A ha ha ha ha!

    Onko kuunaan hauskempaa kuultu!

    Perinteisen "voi kunpa tietäisit, idiootti" -teeman loistava variaatio tässä.

    VastaaPoista