Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Jatkossa olen kylmä, muusta ei ole mitään hyötyä.

No niin, tilanne on ohi, poika ei oo siinä mielessä kiinnostunut. Aiheeseen ei enää koskaan palata, ei pojan kanssa eikä täällä, koska pääti...

No niin, tilanne on ohi, poika ei oo siinä mielessä kiinnostunut. Aiheeseen ei enää koskaan palata, ei pojan kanssa eikä täällä, koska päätin niin.

Ihan vain neuvona kaikille ihastumisen kanssa painiville ihmisille. Älkää helvetissä puhuko tunteistanne mitään. Kenellekään. Koskaan. Itse aion jatkossa toimia juurikin näin.

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Hitsi, voin vaan kuvitella fiiliksesi... Mut kyllä tääkin nolo juttu unohtuu ennen pitkää. Harmittaa vaan sun kannalta, ettet päässyt ihastuksesi kanssa ees pikkusen pidemmälle. :(

  VastaaPoista
 2. Oon nyt jonkin aikaa seuraillu tätä sun blogia ja pidän tästä tosi paljon! Ja nyt ajattelin uskaltautua kommentoimaankin.

  Osaan kyllä kuvitella fiiliksesi, itse kun on kerta toisensa jälkeen joutunut pettymään vain sen takia, että minä, helvetin ujo tyttö, olen kerrankin avannut suuni ja kertonut mitä tunnen.
  Kun tarpeeks monta kertaa tulee näitä iskuja, ei enää uskalla edes yrittää ja itselleni on ainakin muodostunut jo jonkin sortin sitoutumiskammo..

  Okei, en tiiä mikä tää pointti nyt tässä kommentissa oli, mutta tiivistettynä; I feel you! voimahali ja kiitos huipusta blogista! ♥

  VastaaPoista
 3. T-boy: No, tää vaan katkeroittaa meikäläistä entisestään, bloggaukset käy vihaisemmaksi ja yleisö nauttii viihteestä :P.

  Nita: Kiva että uskaltauduit :). Kommentoi ihmeessä jatkossakin! Kiitos :)<3.

  VastaaPoista
 4. Voi ei, mie ymmärrän täysin miltä susta tuntuu : (

  Mutta näin asian laidasta, tykkään ihan mielettömästi sun uudesta otsikkokuvasta.
  Kyllä se sunkin prinssi jostain vielä löytyy!

  VastaaPoista
 5. :(( voi ei. Voin lohduttaa että kyllä tällaisia viestitsydeemejä tekee ihan kaikki ihmiset ajoittain, iästä ja homoudesta riippumatta. Pakkohan se jotenkin on selvittää. Mut niin tuttu tunne tuo, ettei huvita enää sanoa mitään fiiliksistään ikinä kenellekään.

  Se hyvä puoli aikuistumisessa kuitenkin on, että ihmiset ei kovin kauaa tuollaisia muistele, ja toisaalta ei myöskään samalla tavalla juoruilla puolelle kylälle asioita, kuin teininä.

  Tsemppiä <3

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Kiitos :).

  Iina: No joo, olet ehkä oikeassa. Onneks tän tyypin kohdalla ei silleen pelottanut, että se ylipäätään juoruaisi. Täällä kyllä juoruilee ihan tasapuolisesti kaikenikäiset, tuntuu, että mitä vanhempi, niin sitä enemmän :P. Mutta kiitos :).

  VastaaPoista