Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Muna pilluun-yhteiskunta

Haluaisin pitkästä aikaa hajottaa henkistä puoltani. Haluaisin ihastua, palavasti ja onnettomuusalttiisti, mutta haikean hellästi. En muista...

Haluaisin pitkästä aikaa hajottaa henkistä puoltani. Haluaisin ihastua, palavasti ja onnettomuusalttiisti, mutta haikean hellästi. En muista, koska olisin viimeksi ihastunut niin. Ihastuminen on jännä tunne, samalla kauhea ja kivulias, mutta kuitenkin niin kiva ja siinä tunteessa haluaa velloa.

Oikeastaan olen vähän ihastunut. Yritän vain hillitä ja rajoittaa tätä. Saatoin joskus tästä ihastuksen kohteesta täällä kirjoittaakin. Kyseinen poika on bi, mutta "haluaa ekalla kerralla naiselta". Heteronormatiivisuus pilaa niin monia asioita, tän pojan kanssa viimeksi puhuessani hän sanoi jotain siitä, kuinka olisin aika pitkälti sen tyyppiä ja muutenkin, mutta kun yhyy se haluaa naiselta.

Jos tää yhteiskunta ei olis niin heterokeskeinen munaa pilluun-keskittymä, miettiskö tää poika edes ongelmaa siinä, haluaako miestä vai naista ekalla kerralla. Ja naistahan nyt voi saada, vaikka olis miehen kanssa peuhannut. Kyllähän jokainen saa haluta mitä haluaa, ilman mitään enemmistönormatiivisuusajattelua. Varsinkin kun on kyse jostain niin klassisen ja perinteisen tärkeästä kuin ekasta kerrasta. Mut kaikenlaista tulee mieleen.

Oon jotenkin miettinyt, että onko eka kerta nykyään niin iso juttu? Tuntuu, ettei se varsinkaan homopojille merkitse mitään ihan hirveitä, aika usein näkee seuranhaku- ja chattiviestejä joissa halutaan ties minkä paikkojen neitseellisyydestä eroon. Itsellenikään ekat kerrat eivät olleet mitenkään pitkään ja hartaasti harkittuja, vaikka aiheesta silleen olikin puhuttu eikä tempaus ollut mikään extempore-korkkaus. Jotenkin vaan tuntuu, että joitain asioita tässä maailmassa vähän ylikorostetaan.

Lueskelin eilen sieltä täältä Jukka Lehtosen Seksuaalisuus ja sukupuoli koulussa- kirjaa. Siinä puhuttiin seksivalistuksen osalta juuri tästä, että opetus keskittyy juurikin siihen, että jotain työnnetään johonkin, välissä on oltava lateksia tai tulee AIDS ja sessio olikin siinä. Suuseksiä tai handjobia ei yleisesti ottaen opeteta seksiksi.

Vaikka oikeesti olen tehnyt taas itselleni klassisen mokan ja lähtenyt känniseksivonkaus-linjalla liikkeelle. En edes ylipäätään tiedä, oisko tää poika musta kiinnostunut muuten kuin että olisin sen tyyppiä panomielessä. Tunnen poikaa sen verran, että meillä varmaan synkkaisi muutenkin. Tai ainakin puhuttavaa riittäis, vaikkei samaa mieltä oltaisikaan.

En vaan osaa lähestyä viattomin tutustumisajatuksin, koska pelkään, jopa tiedän, olevani läpinäkyvä. Ehkä vain odotan, että satutaan taas yhtä aikaa baariin ja voin jatkaa kännivonkauslinjalla ja pilata kaiken lopullisesti.

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Aamen. Melkein tekisi jopa mieli sanoa, että eka kerta on syytä vaan hoitaa alta pois, jotta pääsee ylimääräisestä jännityksestä ja voi oikeasti miettiä mistä tykkää ja tykkääkö. Mut toisaalta siinä on sit se riski et se eka kerta on karsee. Mut eiks ne aina vähän oo (ainakin heterosuhteessa, naisen kanssa oli kyllä i-ha-naa, et ehkä onkin sit kiinni mistä tykkää :D).

  Mä myös vierastan niin täysin sitä, että tytöille opetetaan että eka kerta on suunnilleen pyhä, eikä pidä kelle tahansa ANTAA jne. Itse naiivina pikkulikkana kuvittelin pitkään että ei seksin kuulukaan olla naiselle kivaa vaan se on välttämätön paha. Ja tätä vaan tukee se että nekin ketkä seksiä harrastaa, väittävät tekevänsä sitä vain lauantaisin veikkauksen jälkeen, pimeessä peiton alla :)

  Miksi sun pitäs peitellä kiinnostustasi? Anna palaa vaan ja ota selvää mitä se ihana poika ajattelee!

  VastaaPoista
 2. Ihan oikeassa olet! Mullekin on tullut kaverityttöjen kanssa puhuessa suurena yllätyksenä, että tosi monelle seksi on vaan ollut, eikä siitä oo sen kummempia kicksejä edes kaivannut. Jotenkin aika tyrmistyttävää.

  Saatoin vähän epäselvästi ilmaista itseäni tuossa vikassa kappaleessa. Tai ilmaisinkin. Mutta tarkoitin siis, että toi poika ehkä herkästi ajattelee, että oon vaan perseen perässä ja on siksi nuiva ja nihkeä. Hankalaa. Mutta eiköhän tää tilanne tästä jotenkin.

  Kiitos kommentista, pidemmät kommentit on kivoja :).

  VastaaPoista