Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Joulupoikakalenteri, 8. osa

Aloin nerokkaasti puhua luukkujen sijaan osista, osien lukumäärä on toistaiseksi avoin. Tänään kuitenkin jatkuu taas. Tän luukun kohdal...

Aloin nerokkaasti puhua luukkujen sijaan osista, osien lukumäärä on toistaiseksi avoin. Tänään kuitenkin jatkuu taas.Tän luukun kohdalla voin sanoa olevani vihdoin hyvä ja tunnollinen bloggari, sillä tein jopa taustatutkimustyötä tämänkertaista luukkua varten!


Tällä kertaa joulupoikakalenterista kurkistaa Charlie McDonnell.
 
Mulla on vähän samanlainen ilme, kun katson Charlien videoita....

KUVAT: kaappauksia Youtube-videosta.

Hän lienee ilmeisesti melko tuntematon suomalaisille, en ainakaan ole vielä kuullut suurempaa hypetystä Suomessa hänestä.
Olen kuolannut kyseistä poikaa tähän asti vain tältä videolta (on muuten ehkä ainoita videoita, jota jaksan katsoa uudestaan ja uudestaan). Lampun lailla mieleeni syttyi ajatus Charlien jakamisesta blogiinkin, en siis enää pidä Charlieta vain itselläni, vaan vapaaehtoisesti tarjoilen häntä muillekin.

Charlie on siis brittiläinen videobloggari ja muusikko ja ihan järjettömän söpö poika. Ja on Briteissä kovinkin subscribetty Juutuubaaja. Eikä syyttä, videot ovat kovin hauskoja (ilmeisesti, en edelleenkään ole katsonut kuin tuota edellä linkitettyä) ja onhan bloggari itse ihan tajuttoman symppis ja söpönassuinen, voisin kaapata hänet pieneen säkkiin ja tuoda tänne. Jos siis olisin Briteissä.

Charlie on julkaissut joulukuun alussa myös levyn, jota voi kuunnella esim. Spotifystä! Hauskaa musiikkia!

Sanokaa muuten, armaat lukijani, jos alkaa riepoa nää joulupoikaluukut. Aihevinkkejä ja kaikkia muitakin kommentteja saa edelleen laittaa, mun pää meinaan kumisee huolestuttavan tyhjänä :). 

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Joulupoikaluukut ovat kovin viihdyttäviä! Ja hoh, olen Charlien videoista muutaman nähnyt ja on kyllä tosi symppis tyyppi.

  VastaaPoista
 2. Joo kyllä täälläkin innolla ootetaan seuraavia osia. Toivottavasti joulumieli on tulossa sinne pikkukaupunkiin, ois kiva kuulla jotain jouluunkin liittyen.

  VastaaPoista
 3. Nurinkurinen: Joo, vaikuttaa kyllä hauskalta :D. Symppis on kyllä <3.

  T-boy:
  Kiva että odotetaan! Koitan ainakin pari luukkua vielä saada ennen joulua tehtyä... Kyllä tänne joulumieltä on ihan saatu, ei siinä mitään. En vaan oikeen tiedä, miten aiheesta täällä kirjoittaisi!

  VastaaPoista