Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Joulupoikakalenteri, 6. luukku ja Linnanjuhla-huomioita

(KUVA: Iltalehti.fi ) En tiennyt, mitä olisin kuudenteen luukkuun laittanut, mutta Linnanjuhlien kättelystähän pompahti mitä para...
(KUVA: Iltalehti.fi)
En tiennyt, mitä olisin kuudenteen luukkuun laittanut, mutta Linnanjuhlien kättelystähän pompahti mitä parahin luukku <3.

Jani Toivola ja Kenneth Liukkonen olivat ehkä kivoin ja söpöin linnaan saapunut pari (vaikka eivät käsittääkseni pari olekaan). Muutenkin tuntui, että juhliin oli tänä vuonna kutsuttu paljon seksuaalivähemmistöjä. Pirkko Saisio, Jorma Uotinen, Toivola ja Mr Gay Finland... Myös joku urheilijanaiskaksikko tuli, uskoisin heidänkin olevan pari. Ainakin ne näytti lesboilta!1

Kuka kumma muuten oli tämä mystinen Mr Gay Finland-look-a-like, joka myös juontajien toimesta Mr. Gay Finlandina esiteltiin? Mahtoi olla sukulaisilla tv-ruutujen ääressä hauskaa.

VOI LUOJA VOI LUOJA VOI LUOJA: Jani ja Kenneth vilahtivat äsken tanssimassa, kuinka paljon saa onnellisia liikutuksen kyyneleitä vuodattaa jotain kaunista nähdessään? Ehkä aidointa söpöyttä koskaan. Voittaa Queer as Folkin Prom Night-kohtaukset ihan selkeesti.

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Asenne oli todellakin kohdillaan! Se tanssi oli juhlien parhautta...

  Jossain netin kommentissa epäiltiin, että väärä tyyppi Mr. Gay Finlandiksi oli Tommi Mujunen. Jos olisi, niin hän saisi stand-up-koomikkona siitä varmaan hyvää matskua... ;)

  VastaaPoista
 2. Joo, tanssiminen oli sikahieno statement, vaikkei sitä varmaan sellaiseksi edes ajateltu...

  Koitin vähän googlailla Tommi Mujusta, ei se kyllä näyttänyt juuri yhtään siltä väärältä Mr. Gay Finlandilta. Tästä tulee muuten hieno yhdennäköisyysketju, ensin on ihan Mr. Gay Finlandin näköinen tavishetero, sit tulee enemmän itseltään näyttävä oikea Mr. Gay Finland ja sit vielä vähän väärältä Mr. Gay Finlandilta näyttävä mies...

  VastaaPoista
 3. Tanssi oli kyllä kaunista katsottavaa :)

  VastaaPoista
 4. Look-a-like on Liukkosen veli, jos se on jollekin vielä epäselvää. Anna Halonen on niiden pikkuserkku, ei sillä, että lukisin juorulehtiä. ;)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Joo, mä kanssa törmäsin moiseen tietoon Mr. Gay Finland-kilpailun blogissa :). Ei siis tarvitse lukea edes juorulehtiä ;).

  VastaaPoista