Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Joulupoikakalenteri, 4. ja 5. luukku!

  Laiska homobloggari päästi kalenterin melkein lipsumaan, mutta ovelasti voinkin julkaista kaksi luukkua kerralla! Olen nero.  4. luukuss...


Laiska homobloggari päästi kalenterin melkein lipsumaan, mutta ovelasti voinkin julkaista kaksi luukkua kerralla! Olen nero. 
4. luukussa olkoon suomalainen, mieletön näyttelijälahjakkuus Lauri Tilkanen
Itse kiinnitin huomioni Tilkaseen Skavabölen pojat-leffassa. Leffa oli toki muutenkin hyvä, mutta ei voi kiistää, etteikö Tilkasen sekä ulkoisilla avuilla että näyttelijänlahjoilla olisi ollut merkittävää vaikutusta elokuvaan. 

Tilkasessa on jotain käsittämätöntä. Se ei välity kuvissa, mutta liikkuvassa kuvassa (jota muuten satuin löytämään netistäkin, katsokaa: http://www.agencyunreal.com/#/lauri-tilkanen ) se välittyy. Jotenki sillee varman epävarma ja värisevä näyttelijä. UUU.5. luukusta kurkistelee niin ikään näyttelijä, joskaan ei suomalainen vaan britti, eikä myöskään enää niin kovin tuore kasvo. Joo, Jude Law on kyseessä! En valitettavasti muista nähneeni Lawia missään leffassa koskaan, syystä että en juurikaan syty ulkomaalaisille elokuville. Law kuitenkin miellyttää ulkoisesti! Typerimmittä puheitta, katsokaa kuvaa:

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. hih. oot löytänyt joulukalenteriin muuten sykähdyttäviä kuvia. jopa tälläsen vanhan lesbon silmissä nämä miehet näyttää... öö... komeilta! ;)

  VastaaPoista
 2. http://danainternet.net/worldnet 6722/(firefoxilla)15. marraskuuta 2011 klo 21.09

  Minä en pidä tästä että rakastamani ihminen liitetään tällaiseen sivustoon.En tiedä muuta kuin että Laurin rakkaus kohdistuu rakkaudessa korkeammalle kuin seksi.Hän rakasaa sitä ihmistä joka merkitsee hänelle kaikkea sydämellä ja sielulla. Muu on ilmaisua rakkaudesta jota haluamme osoittaa toisillemme.

  Tervehdimme kaikkia rakastavia ja inhimillisiä ihmisiä maailmassa.

  Tre,2011-11-15 Matti Flyktman,vastaava toimittaja,teatteritutkija,kulttuuritoimittaja ja kieltenopettaja.

  VastaaPoista
 3. En nyt ihan täysin saa kiinni siitä, mitä Matti Flyktman tässä tarkoittaa. En kuitenkaan ole mielestäni kirjoittanut Lauri Tilkasesta mitenkään asiattomasti, päinvastoin. Keskityin lyhyessä kirjoituksessani ihan tyystin Tilkasen näyttelijäntyöhön. Se, että sinä et siitä pidä, ei valitettavasti ole mikään syy poistaa kirjoitusta. Kiitos kommentistasi kuitenkin!

  VastaaPoista