Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Joulupoikakalenteri, 3. luukku!

Kolmannesta luukusta esiin kaivautuu vähän kypsempään ikään ehtinyt, mutta ikuisesti komea Johnny Depp . Depp on viime päivinä ollut julk...


Kolmannesta luukusta esiin kaivautuu vähän kypsempään ikään ehtinyt, mutta ikuisesti komea Johnny Depp.

Depp on viime päivinä ollut julkisuudessa Jack Sparrow-roolinsa tiimoilta. Deppin mukaan Disney ei ollut roolisuorituksesta mielissään, ja roolia oli epäilty jopa homoksi (hyi saatana, ei kai nyt sentään). Tähän Depp oli nasevasti vastannut kaikkien roolihahmojensa olevan homoja. Ihana Depp.

Ja hyvin pitkälti Depp on lausahduksessaan oikeassa. Jos ei nyt homoja, niin ainakin homomaisia tai homokatsojaan vetoavia rooleja kyllä löytyy. Saksikäsi-Edward nyt on ihan selvä juttu, mutta myös Cry-Baby, Jali ja Suklaatehtaan Willy Wonka, Ihmemaan Hullu hatuntekijä ja miksei myös homosyytöksistä eniten kärsinyt Jack Sparrowkin hönkivät jonkinmoista homousvaa ihmisten päälle. Onhan Deppillä herkkien ja "homomaisten" roolien lisäksi miehisempiäkin rooleja, joissa heterous ja naistenkaataminen on ollut hyvin esillä. Kaikissa äkkiseltään mieleentulevissa rooleissa on kuitenkin mukana myös herkkyyttä ja romanttisuutta.

Ihmiset usein miettivät "kumman kaa olisit"-henkisesti, että mitä tekisivät, jos se tai se nyt ilmestyisi paikalle. Johnny Deppin kohdalla moista ei mielestäni tarvitse edes miettiä. 

You Might Also Like

3 kommenttia

  1. Mmmmm Johnny Depp on kyllä oikeasti aika ihana, se vetoaa aika moneen. Ihana boheemi taiteilija

    VastaaPoista
  2. Joo, ihan oikeassa olet :). Jotenkin Johnny Deppin aina unohtaa, mutta kun se osuu silmiin, ni sit vaan kuolaa... :D.

    VastaaPoista
  3. Onhan Depp ihana, mutta jos fiktiivisten hahmojen perään kerran saa kuolata, niin kyllä Jack Sparrow vetää voiton kaikesta ja kaikista. :D Onneksi on tulossa neljäs Pirates of the Caribbean... Aivan sama kuka muu siinä on mukana, kunhan Jack löytyy...

    VastaaPoista