Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Joulupoikakalenteri, 2. luukku!

Kakkosluukkua täyttää (juu heheh, minustakin tämä on hauska ilmaisu) Potter-leffojen Ron Weasley eli Rupert Grint .  Grintin ulkonäkö o...Kakkosluukkua täyttää (juu heheh, minustakin tämä on hauska ilmaisu) Potter-leffojen Ron Weasley eli Rupert Grint

Grintin ulkonäkö on jollain tapaa todella kiinnostava. Söpöydestä eikä ehkä komeudestakaan voida varsinaisesti puhua, mutta jokin tässä nyt vaan vetoaa. Jonkinlainen miehinen rentous jäbästä ainakin huokuu, ja onhan se aika sympaattinenkin. Näistä tekijöistä ehkä yhdessä muodostuu jotain komeudeksi laskettavaa sitten kuitenkin.

En kuulemma ole myöskään ainoa, joka Rupertin näkee hyvin miellyttävänä. Pienenpienen kyselyn perusteella niin heterotytöt kuin homopojatkin kokevat vetoa Rupertiin.


 Uuden Potter-leffan hiljattain tultua teattereihin, on Grintistä ja kahdesta muusta, ei-niin-kovin-olennaisesta päätähdestä kohistu vähän joka mediassa. Erityistä huomiota on saanut kolmikon miljoonaomaisuus. Daniel Radcliffe on tienannut kolmikosta selkeästi eniten, liekö sitten jonkinmoista rumuuslisää. Harry Potterhan on tunnetusti ruma, eikä Danskukaan ole erityisen viehättävä. Näyttelijänlahjoillakaan miekkosta ei juuri ole pilattu.

Grint on jostain syystä tienannut kolmikosta vähiten. Luulenpa, että köyhänä miehenä Rupert joutuu viettämään paljon yksinäistä aikaa, poika- tai varsinkaan tyttöystävätarjokkaita tuskin kovin monia ilmaantuu. Mutta älä sure Rupert, minä olen odottanut sinua jo vuosia. Edes köyhyytesi ei haittaa!

(Lohdutuksen sanasena niille lukijoille, joita teinihköt pojat eivät kiinnosta: koitan kehittää joulupoikakalenteriin myös aikuisempaan makuun sopivia luukkuja. Odottakaa siis kärsivällisesti ;).)

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Ihana idea tää kalenteri. Onhan tää Grint melko söpö tapaus :D

  VastaaPoista
 2. Kiva, että idea herättää positiivisia ajatuksia :). Kyllähän joulua on tietysti kivampi odottaa, kun on jotain silmäniloa :D.

  VastaaPoista
 3. Ajatus joulukalenterista on tosi upea, mutta eikö tuossa alemmassa B/W -valokuvassa ole Matti Surja, siis Eppu normaalista, nuorena??

  VastaaPoista
 4. Yhdennäköisyyttä _Martti Syrjään_ saattaa olla, mutta ei. Se on Rupert Grint :).

  VastaaPoista