Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Joulupoikakalenteri, 1. luukku!

Joulukuu pääsi ovelasti livahtamaan käsille ennen kuin huomasinkaan! Joka tapauksessa, muiden blogien tapaan Tämän kylän homopoikakin virit...


Joulukuu pääsi ovelasti livahtamaan käsille ennen kuin huomasinkaan! Joka tapauksessa, muiden blogien tapaan Tämän kylän homopoikakin virittäytyy joulutunnelmaan blogijoulukalenterilla! Täytyy tunnustaa, että en ole edes erityisemmin suunnitellut kalenteria, olemassa on tähän mennessä vain ajatus, että kalenteri tulee. Kalenterin on tarkoitus tarjota lähinnä silmänruokaa, mutta satunnaisesti saatan kirjoitella jotain mieleentulevaa homoisaa juttua, ehkä jopa kuviin liittyen.


Pyrin julkaisemaan kalenteria aina kun muistan ja ehdin, ihan jokapäiväistä leipää en uskalla luvata. 
1. LUUKKU:


Ensimmäiseen luukkuun pääsi naapurimaamme Ruotsin ehkä ihanin ja söpöin muotibloggari Andreas Wijk! 

Mielettömän hienojen kuvien lisäksi Andreas on ihan mielettömän söpö, ja näin ollen sopii silmänruokajoulukalenterin ykkösluukkuun loistavasti.
 
(KUVAT: Andreas Wijkin blogista)

Yleensä en ole linkitellyt muiden blogeja blogiini, mutta Andreaksen kohdalla teen poikkeuksen. Tätä söpistystä voi kuolata lisää osoitteessa http://kanal5.se/web/guest/andreaswijk/


 

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Loistava bloggausidea :D mulki tulee joulukalenteri (kun ny ehdin :D) mut vähä erilainen ^^

    VastaaPoista
  2. Kiitti :D. Oon itsekin ihan tyytyväinen ideaani, varsinkin kun ei niin hirveästi kirjoitettavaa tunnu olevan. Oon myös miettinyt, että blogiin on ja ois kiva saada vähän viihteellisempiäkin juttuja. Kalenteripojat toimii siinä mielessä mainiosti.

    VastaaPoista