Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Itsenäisyyspäivän rähinää ja joulupoikakalenteria

Ei ole taaskaan ihan reaaliajassa jaksanut päivitellä kalenteria ja blogia, tässä kun on taas saanut angstailla ja hävetä kaikenmaailman ty...


Ei ole taaskaan ihan reaaliajassa jaksanut päivitellä kalenteria ja blogia, tässä kun on taas saanut angstailla ja hävetä kaikenmaailman tyylikonsultteja ja päiviräsäsiä. Päivi ja Niilo (vai mikälie tämän miespuolisen ihmisperseen nimi olikaan) Räsäsen kommentit nyt oli ihan odotettavissa, mutta mikä saa korrektista käytöksestä ja tyylistä leipänsä saavan Leena Sarven päästelemään moisia typeryyksiä suustaan?  Tyylikonsultti Sarvipää paheksui monin sanakääntein linnassa tanssineita mies- ja naispareja. Syö vähän uskottavuutta naiselta, jonka työ on opettaa muille etikettiä ja asiallista käytöstä.

Leena Sarvi. (KUVA: Voice.fi:n videosta
Sarvi toki mainitsi lähipiiriinsä kuuluvan homoseksuaaleja ystäviä, jopa monia, mutta tämä ei ilmeisesti estä häntä moisia mielipiteitä esittämästä. Kuten Voicen videon kommenteissa nimimerkki uh toteaa, "mulla on lähipiirissä seksuaalivähemmistöön kuuluvia ihmisiä-lause on varma merkki siitä, että tulossa on väkivaltaista idiotismia". Hyvin sanottu.
Tässä Sarven kommentti pääpiirteissään:  

(KUVA: kaappaus Yle Areenasta.)
"Mä vähän mietin sitä, että olisko sit kuitenkin tällaisessa arvokkaassa tai niinku meidän valtakunnan tai tasavallan arvokkaimmassa juhlassa voinu jättää poika- ja tyttöparit pyörähtelemättä keskenään siellä tanssilattialla. Mulla on ystäväpiirissä seksuaalivähemmistöön kuuluvia tyyppejä lukuisia, mutta en mä usko että heistäkään kauheen moni menis tollaselle näyttämölle tanssimaan niinku keskenään, että vähän kunnioitusta."
Sarvi tosin pohti ehkä olevansa liian konservatiivinen näissä asioissa. Oman konservatiivisuutensa ja vajavaisuutensa myöntäminen annettakoon myönnytyksenä Sarvelle. Parempi kuin se, että omaa ajatustaan julistaisi totena. Sen sijaan loppukaneetti veti kyllä maton alta: "Tanssitaan siinä missä muutkin ja niin edelleen, se vähän herättää semmosta outoa ajattelua meikäläisen päässä vielä toistaseks." Siis mitä ihmeen kummaa?! Homot tanssimassa siinä missä muutkin? Aivan kuin tavalliset ihmiset! Ja onhan se tanssiminen tietyissä piireissä vieläkin syntiä, että oudot ajatuksetkin ovat ihan sillä selitettävissä. 

Leena Sarven kommentin voi kuunnella Voicen sivuilta. Kiinnostava osuus alkaa pian 9 minuutin jälkeen.

Näiden kommenttien ohella mua jaksaa kyllä kyrpiä suomalaisten typeryys. Ihan tosissaan valitetaan, kuinka Linnassa oli vain ruskean reijän ritareita ja mamuja meidän vero rahoilla ja mitä vittua ne homotki on muka tehny onneks loppuu tämmöset halosen seta pikku joulut kun salesta tulee perisdentti!!! Voi taivas. Pois tästä paskamaasta, en minä vaan te. 

Mutta nyt joulupoikakalenteri-osioon!Näinä aikoina, kun vakavissaan pohtii, että onko kaiken maailman idiooteilla ihan oikeus elää ja vaikeuttaa muiden elämää siinä sivussa, toivoisi, että muuan elävät kuolleet toverit olisivat ihan oikeasti käytettävissä. 


Siitä syystä yhdistettyä 7. ja 8. luukkua koristaakin True Bloodin kuumottavan kylmä Eric eli Alexander Skarsgård. Muutamaa nimeltämainitsematonta mutta edellä mainittua henkilöä voisi minun puolestani vampyyri purra, joskaan en soisi Eric-komistuksen heitä purevan. Joku ruma ja likainen tautipesävampyyri tehköön sen. 
True Blood-tv-sarja on aiheena jo aika puhkikirjoitettu, mutta on näin jälkijunassakin hehkutettava, että onpas vain hyvä sarja! Jos olet jostain syystä onnistunut välttymään, niin kaivele sarja jostain käsiisi ja katso läpi vaikka joulun pyhinä :D!

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. voi jeesus, onneks mulla on leena sarvipään kommentit jäänyt kuulematta. kiitos briiffistä, sainpa taas vakuudet että idiootteja on vähän joka kulmalla.

  häpeä leena!

  VastaaPoista
 2. Tähän blogaukseen ei voi muuta sanoa kuin: aamen!

  VastaaPoista
 3. Mama: Niinpä. On se hyvä, että pitää itseään Suomen ylimystönä ja hyvien tapojen ammattilaisena, mut sitten on kuitenkin noin dorka.

  T-boy: Jepa!

  VastaaPoista