Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Haaveet ne käy yhä haikeammiks, ne polttaa, ne hehkuu, ne halaa

(KUVA: weheartit.com) Tein äsken jotain käsittämättömän nöyryyttävää . Lähestyin poikaa Facebook-viestillä, jossa kerroin asioiden lai...

(KUVA: weheartit.com)

Tein äsken jotain käsittämättömän nöyryyttävää.

Lähestyin poikaa Facebook-viestillä, jossa kerroin asioiden laidan neutraalisti mutta selvästi. Se tuntui ensin huonolta idealta, lopulta muuttui hyväksi, ja nyt lähettämisen jälkeen idea tuntuu vatsassa asti todella paskalta.

Viestien lähettely tällasesta aiheesta tuntuu ihan hirveän alentavalta ja nöyryyttävältä. Tuntuu niinku oisin esikoulussa ja ihastunut ensimmäistä kertaa ja kirjoittanut kirjeen ja lähettänyt karkkia kirjeen mukana. Tai vähintäänkin 13-vuotiaalta hammasrautaiselta rumalta varhaisteinitytöltä,  joka ihastuu palavasti pahaan poikaan tai suosittuun jääkiekkoilijaan. Kuinka moni normaali, siis hetero, joutuu vielä tän ikäisenä turvautumaan johonkin helvetin ihastuksentunnustamisviesteihin? Tässä iässä suhteiden pitäis ehkä muodostua vähän luontevammin ilman tällasta typeryyttä. Homoihin, tai ylipäätään ei-heteroihin, ei vaan ilmeisesti päde heteroiden pariutumisriitit ja -lait.

Asiasta tietävät kaverit totesivat, ettei viestinlähettämisessä voi mitään menettääkään. Ennen lähettämistä ajattelin, että eipä tosiaan voikaan. Vasta nyt tajusin, että voin. Voin menettää loputkin vähät kasvoistani kyläyhteisön edessä. Sitä odotellessa.

You Might Also Like

0 kommenttia