Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

7. Joulupoikakalenteri

No nyt taisi vähän jäädä joulupoikakalenterin päivittely... Toisaalta yllätyksellisyys on suurempaa, kun ei koskaan tiedä, milloin päivityks...

No nyt taisi vähän jäädä joulupoikakalenterin päivittely... Toisaalta yllätyksellisyys on suurempaa, kun ei koskaan tiedä, milloin päivityksiä tulee. On jotenkin ollut hirveen mieltäriepovaa tässä viime päivät, mutta en oo jaksanut aiheesta avautua kummemmin täällä. Ihan tarpeeksi elämänsurkeuden vinkumista on ollut, vois jotain iloisempaakin joskus olla.

Mutta nyt siis Joulupoikakalenteria, jonka tämän kertainen osa kertoo todellakin siitä, että minulla on elämä.


Joulupoikina on tällä kertaa Disneyn hottiksia prinssejä ja poikia! Olen joskus sivulauseessa saattanut mainita Disney-fanaattisuudestani. Lapsuuden ekat poikaihastuksetkin ovat alitajuisesti olleet Disneyn hahmoja, Aladdin etunenässä. Oletettavasti jokainen itseään kunnioittava homoihminen on nämä kuvat jo kuolannut läpi, mutta laitetaan nyt tännekin nämä piirrokset. Kuvat on piirtänyt joku David Kawena (mahdollisesti kyseessä on jonkinlainen nimimerkki, tietääkö joku tarkemmin).

Kuvat ovat siis täältä, tai tämän tyypin piirtämiä. Kuvia kannattaa klikkailla myös suuremmiksi.

Aladdin on mun ihan ehdoton lemppari-Disney!  Aladdinin pahis, Jafar, ei ole kovin paha sekään... Tiedä sitten, oliko edellinen vitsi vai ei.

En osaa sanoa, mikä Aladdinissa niin vetoaa, mutta ehkä se on vähän sellanen hurmuriveijarihuijari. Huhuh. Kuuma jokatapauksessa.

Jos saisin kolme toivetta Lampunhengeltä, toivoisin ainakin romanttista taikamattoajelua. Illan päätteeksi voisin tutustua Aladdinin Ihmeidenonkaloon, joka tarinalle uskollisesti päättyisi massiiviseen tulivuorenpurkaukseen ja ympäriinsä syöksyvään laavaan...


Toinen ihanuus on Pocahontasin sivuhahmo, Thomas. Thomas on nuori ja hölmö ja ujo ja vähän ressukka, ja juuri siksi niin käsittämättömän kuuma. Myös punapäisyys ja brittiläisyys lienevät osatekijöitä Thomasin viehättävyydessä. Vähän googlailin, ja kävi ilmi, että Thomasia diggailee aika moni muukin! Hyvä te, teillä on hyvä maku. Hienoa.

Ulkoisesti mua viehättää myös Prinssi Eric, jonka siis menetin Arielille (joka on naiseksi kovin kuuma!). Ariel vei kyllä voiton ihan reilusti, sellaista uhrautumista vastaan, mihin Ariel päätyi, ei voi kilpailla. Ariel siis vaihtoi äänensä ja pyrstönsä jalkoihin saadakseen prinssinsä. Itse en kyllä vaihtaisi pyrstöön, enkä äänestäkään luopuisi, vaikka se voisi tavallaan olla ihan hyvä, etten kirjoittelisi typeriä fantasiakertomuksia fiktiivisten piirroshahmojen kanssa pariutumisesta.

Ericillä tosin on suuri, karvainen ja kuolaava koira, joka on ehdottomasti pitkä miinus. Koirat on satunnaisesti ihan jees, mutta en kyllä minkään koiranomistajan kanssa varsinaisesti mihinkään kunnon suhteeseen haluaisi päätyä. Oikeastaan kaikki eläimet on vähän miinus.

Joo hupskeikkaa, tulipas taas tosi älykäs kirjoitus. Ennen kuin kukaan soittelee piipaa-autoja tänne pikkukylään, haluan painottaa, että kirjoittelin tämän bloggauksen oikeasti ihan huumorilla ja tiedostan, että Disney-hahmot ovat täysin fiktiivisiä enkä käy niihin oikeasti niin kuumana kuin annan ymmärtää. Kiitos hei, palaillaan vielä ennen joulua.

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Mä muistan kun olin josku pienenä ihan rakastunu Aladdinin Jasmineen : D

    VastaaPoista
  2. Aladdin lienee myös minun ensimmäisiä ihastuksiani, muistan Akkarin Toimituksen nurkan jutussa ollutta kuvaa katselleeni pitkään ja hartaasti moninaisia kertoja.

    VastaaPoista
  3. Noi kuvat on ton tyypin piirtämiä, se vaa o julkassu ne tol sivul

    VastaaPoista