Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

24. JOULUPOIKAKALENTERI

Ja näin on joulupoikakalenteri päässyt viimeiseen luukkuunsa! Viimeisen luukun komistus söppänä on aiheuttanut mussa hyvin ristiriitaisia tu...

Ja näin on joulupoikakalenteri päässyt viimeiseen luukkuunsa! Viimeisen luukun komistus söppänä on aiheuttanut mussa hyvin ristiriitaisia tunteita. Alkuvaiheessa asianmukaisesti vihasin suunnattomasti, mutta nykyään ihan diggailen. Söpöhän tämä mies on ollut jokseenkin aina, muutamaa tyylimokaa lukuunottamatta.

Näin viimeisen joulupoikakalenterin luukun myötä toivottelen kaikille munarikasta pääsiäistä siis rauhallista joulua ja riehakasta uutta vuotta! Blogi palautuu normaaliin, pohdiskelevaan ja tekstipainotteisempaan linjaansa kalenterin päätyttyä.


Vaan ennen loppua on edessä vielä viimeinen luukku, josta kurkistaa, töttörötöö, Antti Tuisku!

(KUVA: Anttituisku.net)

Kukaan tukin voi kieltää, etteikö Antti Tuisku olisi mielettömän söpö ja herttainen.  Idolsista bongahtaessaan saatoin sortua Tuiskua homottelemaan ja ylipäätään dissaamaan, että hyi helvetti mitä paskaa. Aika hirveäähän Tuiskun alkuvuosien tuotanto olikin, mutta Juuret-biisin kohdalla aloin jo vähän innostua. Pikkasen nolo KoneHelsinki-pöksyinen töyhtöhyyppä on kasvanut ihan oikeasti aika trendikkääksi poppariksi. Uutta levyä on ihan jo Rumbassa asti kehuttu laadukkaaksi popiksi. Saatan siis alkaa kiinnostua Tuiskusta musiikillisessakin mielessä.

(Kuva: aamulehti.fi)

Tanssii tähtien kanssa-ohjelman jälkimainingeissa juoruttiin paljon Tuiskun ja tanssinopettaja-Anskun mahdollisesta suhteesta. Kumpikaan ei myöntänyt tai kieltänyt suhdetta, mikä antaa monenlaiselle juoruilulle aihetta.

Suurin kolaus Tuiskun mahdollinen heterous lienee kuitenkin seurapiirihomoille. Jokainen itseäänkunnioittava seurapiirifag kun on jo vuosia tiennyt varmasti Tuiskun homoksi. Monet myös kertovat tuntevansa yhden tai useampia onnekkaita, jotka ovat päässeet Tuiskun poikaa painamaan.
Lienee kamala tilanne varsinkin seurapiirihomoille, jos maamme odotetuin kaapistatulija paljastuukin tylsäksi hetskuksi. Totuutta odotellessa.

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Ettei vain olisi niin, että Antin paljastuminen homoksi olisikin se kauhein juttu? Nimittäin niille tuhansille pikkutytöille jotka Anttia ihkuttavat? :)

  En tunne Anttia henk.koht mutta pari kaveriani tuntevat. Tiedän kyllä hänen seksuaalisen suuntautumisensa mutta kun asia ei minulle (eikä kovin monelle muullekaan) kuulu, antaa asian olla :) Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Pete: Toikin on tietysti mahdollista. Toisaalta Anttia ihkuttaa myös kypsempään ikään ehtineet tytöt ja naiset ja homopiireissäkin lienee aika soitettu poppari. Mutta olishan kaapistatulossa omat riskinsä.

  Eipä se Antin suuntaus tosiaan muille kuulu, mutta typerää toisaalta luoda mitään huhupuheita tyttöystävästäkään. Varsinkaan jonkun niin stereotypiahomomaisen kuin tanssikilpailun voiton jälkeen :P.

  Mutta hyvää uutta vuotta sullekin, Tuiskusta huolimatta :D.

  VastaaPoista