Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

20.12. Joulupoikakalenteri

Joulupoikakalenteri päätyy tänään kolmanneksi viimeiseen luukkuunsa. Mietin jo aikaisemmassa vaiheessa, että Queer as Folkista pitäisi ki...

Joulupoikakalenteri päätyy tänään kolmanneksi viimeiseen luukkuunsa.


Mietin jo aikaisemmassa vaiheessa, että Queer as Folkista pitäisi kirjoittaa. Ihan noin muutenkin kuin joulupoikakalenterin merkeissä. Nyt kun Acoustic kirjoitti blogissaan QAF:ista, innostuin itsekin bloggaamaan sarjasta.

Queer as Folkistahan on siis olemassa kaksi versiota, britti- sekä jenkki. Kirjoitukseni liittyy kuitenkin jenkkiversioon, jota on tehty valtaisat viisi tuotantokautta. Brittiä on tehty vain yksi kausi sekä parituntinen jakso toiseksi tuotantokaudeksi.

Sarjahan on vallan miellyttävää katsottavaa kaikinpuolin. Varsinkaan jenkkiversiossa ei kauheasti seksikohtauksissa peitellä eikä muutenkaan varota silmänruuan tarjoamista. Kuitenkin sarja on tehty hyvin ja huolella.

Itse olen katsonut sarjan kaikki kaudet kertaalleen läpi ja nyt aloittanut taas alusta. On se vaan kiva sarja!

Sen suurempia kirjoittelematta silmänruokaa:

You Might Also Like

13 kommenttia

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Sori Antti, että poistin sun kommentin. Mä en vaan halua tollasia juttuja tänne :). Pistä sähköpostia jos haluat aiheesta puhua, vastaan tai sitten en. tamankylanhomopoika at gmail.com.

  VastaaPoista
 3. Toi Justin (tai sen näyttelijä) on yks mun ehdottomista suosikeista. Siinä vähän niinku konkretisoituu mulle jonkinlainen saavuttamaton täydellisyys... Sen sijaan mun poikaystävä ei tajua lainkaan, miksi pidän siitä. :D

  VastaaPoista
 4. Ei ole todellista! Juuri eilen ajattelin, että pitäisi ehdottaa Justinin ja Brianin pääsemistä joulupoikakalenteriin! Huippupari ja -sarja ihan näin heterotytönkin näkökulmasta ;) Ja vinkvink niille, joille sarja ei ole tuttu: youtubestahan löytyy kaikkien kausien J/B-kohtaukset. ( http://www.youtube.com/user/BritinTV#p/p )

  VastaaPoista
 5. T-boy: Siis mä oon sun kanssa hyvinkin samoilla linjoilla :D. On se vaan ihana! En kyllä tiedä, millaseen suuntaan Randy Harrison on vanhentunut vuosien saatossa, sarjan kuvauksista kun on kuitenkin jo aikaa. Mutta mä tosiaan tajuan sua :D.

  Anonyymi: Heh, hyvä, että osaan lukea lukijoiden ajatukset ja tarjota sitä, mitä halutaan ;).

  VastaaPoista
 6. Oletko ite kattonu brittiversion? Mitä tykkäät siitä?

  VastaaPoista
 7. Acoustic: Oon katsonut brittiversion kertaalleen läpi. En oikeen muista, millainen se oli, mut ihan positiiviset muistikuvat mulla siitäkin on. Jotenkin kevyempi katsottava, kun on tosiaan vaan yhden tuotantokauden pituinen :).

  VastaaPoista
 8. Totta. Ja se ei onneksi lyssähdä samallalailla ku US QAF vähän ikävästi tekee loppua kohti.. :s

  VastaaPoista
 9. Mä en jotenki muista jenkkiversiostakaan kauheasti... Ehkä pitää ottaa projektiksi katsoa molemmat uudestaan.

  VastaaPoista
 10. Suosittelen ♥ itse sain katsottua oman uusintakierrokseni juuri viime viikolla ^^

  VastaaPoista
 11. Hehe :D. Ihan hyvä! Mä oon kohta puolet katsellut brittiversiosta, jenkkiversio on jotenkin raskaampi katsottava.

  VastaaPoista
 12. Aloitin tuossa päivänä eräänä QAF:n USA version katselun, siitä kun alunperinkin pidin enemmän kuin alkuperäisestä brittisarjasta. Mutta kuten ekallakin kertaa, myös nyt minuun iskee enemmän Michael kuin Justin. Justin on söpö ja noin pois päin, mutten osaa nähdä häntä kuin yhden yön huvina. Sen sijaan Michael (nimenomaan hahmona) sytyttää minut. Ehkä se johtuu siitä, että pidän enemmän tummista kuin vaaleista kundeista, kaikki kestävämmät ihastukseni ovat olleet tummiin jätkiin.

  Ja anteeksi näinkin myöhäinen kommentointi vanhaan merkintään.

  VastaaPoista
 13. Santeri: Ihan hyvää pohdintaa kyllä! Ja kyllä näihin saa myöhemminkin kommentoida, älä suotta pahoittele :).

  VastaaPoista