Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Masentunut ameeba

Siis kuinka pahasti voikaan muka yllättäen iskenyt talven pimeys ja kauheus masentaa? Joka vuosi tää masistelu jaksaa yllättää ja saa ekat v...

Siis kuinka pahasti voikaan muka yllättäen iskenyt talven pimeys ja kauheus masentaa? Joka vuosi tää masistelu jaksaa yllättää ja saa ekat viikot olla peloissaan, että nytkö ne vikat murot lensi kulhosta.Oon vähän niinku Valtion Rautatiet, joka vuosi talvi yllättää ja joka vuosi meen ihan yhtä sekaisin, eikä ongelmat oikein tunnu selviävän ennen kevättä, vaikka kuinka korjais.Turhauttaa tää elämä -taas vaiheeks-, kun kukaan ei oo kiinnostunut. Jos ite on jostain vähän kiinnostunut ja ilmaisee kiinnostustaan, ni sillonki ollaan vaa sillee "no aijaa kiva hehe mitäs täs". Ihan perseestä tällanen internet-sukupolvi, helpompaa olisi elää metsässä ilman sähköä ja elää puolukoilla ja sienillä.

Viikonloppuna tuli taas biletettyä ihan riittämiin. Pitkään homotutkaani hätyytellyt yks poika sai taas nauttia lähentelystäni ja sain itselleni henkisen varmuuden, ettei sekään mikään hetero ole. Aamuyön tunteina kaivoin siltä Facebook-chatissa sekavia tunnustuksia, joista ajatukseni saivat melkein täyden varmistuksen. Ei toisaalta voi luottaa liikoja jonkun humalaisiin paljastuksiin.

Baarissa kyllä huvitti, kun samassa baarissa oli kaks joiden kanssa oon harrastanut seksiä, yks jonka tiedän vähintäänkin biksi ja yksi, johon oon ollut kauhean ihastunut. Siitä kauheasta ihastuksestakin on muuten jo neljä vuotta, niin se elämä edistyy.

Ja ennen kuin kukaan ehtii kommentoimaan ristiriidasta "kukaan ei oo kiinnostunut"- ja "oon pannut kaikkia baarissa olleita"-osioiden välillä, haluan huomauttaa, että mun kiinnostumisenkohteenaolemisentarvetta ei nyt tyydytä jotkut muinaiset panot tai edes säädöt. Nimenomaan ne tässä nyt vituttaa. Onks vika meikäläisessä vai niissä muissa vai molemmissa vai onko vain aika ollut väärä? Miks ne muut seurustelee ja muuttaa rakkkauksiensa perässä? Aika usein mietin, että helpompaa voisi olla jos muuttais johonkin isompiin piireihin. Turku ois aika jees. Mut mä oon ihan liian vääränlainen monellakin tapaa ja Suomen piirit on niin onnettoman pienet. Kun yks tietää, että ton kanssa ei toimi ni sit tietääkin jo kaikki.

Vituttaa tää blogikin ihan suunnattomasti. Ei tää oo yhtään sellanen ku haluisin.

You Might Also Like

0 kommenttia