Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Helvetin hyvin menee. Ei.

Tässä piti olla pitkä ja tyhmä teksti, mutta en nyt jaksa. Sanottakoon sen sijaan, että viime päivinä ja viikkoina oon taas tasapainoillut...

Tässä piti olla pitkä ja tyhmä teksti, mutta en nyt jaksa.

Sanottakoon sen sijaan, että viime päivinä ja viikkoina oon taas tasapainoillut järjettömän ihastumisenhalun ja rakastumisentarpeen ja aivot pellolle naimisen himon välillä. Kaipa jälkimmäisellä on tarkoitus tyydyttää läheisyydenhalua.

Mitään edellämainituista ei tosin ole ollut tarjolla, että helvetin hyvin menee tällä rintamalla!

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Samojen asioiden kanssa painivat kaikki, niin homot kuin heterotkin, jos se yhtään auttaa.

  Paitsi muutamat käsittämättömät yksilöt. Mutta niitä ei lasketa. Niillä ei ole mitään muitakaan tunteita. Ja onko se sitten loppupeleissä sen parempi vaihtoehto.

  VastaaPoista
 2. Toki mä sen tiedän, mutta ei se hirveästi lohduta, kun tietää, että heterona sitä olisi aika varmasti jo löytänyt jonkun.

  VastaaPoista
 3. Ei heterous ole mikään tae siitä, että olisit jo löytänyt jonkun. Itselläni on heterokavereita, jotka ovat olleet yksin vielä kolmenkymppisinä - tosin sittemmin löytäneet jonkun vierelleen. Mutta totta on, että mahdollisuudet löytää joku vierelle, olisivat suuremmat jos olisi hetero. Sillä ei tämä yksinäisyys koskaan herkkua tule olemaan, vaikka siihen vaarallisesti voi tottuakin. Vaan toivosta ei saa luopua, ainakaan vielä sinun iässäsi, olethan sen verran nuori. Samat asiat koskettavat kyllä vanhempanakin, mutta niihin toivottavasti saa myös enemmän perspektiiviä.

  VastaaPoista
 4. Sanoinkin, että aika varmasti olisin.

  Mua ei muuten yhtään lohduta nää kommentit kyllä yhtään :D. Älä välitä jos nyt vituttaa - vitutus kyllä jatkuu myöhemminkin.

  VastaaPoista
 5. Ei minun tarkoitukseni ainakaan ole lohduttaa. Elämä nimittäin tulee aina vituttamaan ja työntämään paskaa niskaan. Pointti onkin siinä, että sen kanssa pitää oppia elämään niin että se ei vituta niin paljoa tai että paskakuorma olisi hieman kevyempi.

  Tai opettele olemaan hedonisti.

  VastaaPoista