Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Suloinen kaipaus

Päädyin aika yllättäen jo heti tänään sunnuntaina katsomaan Kaarinan Nuorisoteatteriin Kaunein poika heti Morrisonin jälkeen-näytelmän. Olih...

Päädyin aika yllättäen jo heti tänään sunnuntaina katsomaan Kaarinan Nuorisoteatteriin Kaunein poika heti Morrisonin jälkeen-näytelmän. Olihan se vähän teini ja yliteatraalinen, mutta toisaalta teatterissa hirveän voimakasta eläytymistä on kiva katsoa. Myöskään söpöjen poikien homoroolit eivät vähentäneet näytelmän  positiivisia fiboja yhtään. Näytelmässä tuli esiin myös muutamakin hirveän hyvä pointti joita ei yleisesti tajuta. Yksi hahmo sanoi homoudesta jotain että "itse en tuomitsisi, mutta tässä kaupungissa se on kai vähän pakko".

Mulle tulee aina, tai ainakin usein, kauhean voimakas haikeilumelankoliamasennus  homokulttuuritapausten jälkeen. Yleensä haikeiluttajaksi riittää ihan leffa tai kirja, mutta tietysti tollanen live-elämys vahvistaa tunnetta entisestään. Muutenkin oon herkästi melankoliaan ja masisteluun taipuvainen. En jaksa muistaa, että äsken nähdyt tai luetut suloiset ja kauniit rakkauskohtaukset tai liikuttavat kuolemiset ovat fiktiivistä viihdettä, ei tosielämää. Kukaan ei oikeasti kuole tai ala seurustella ihanasti juuri sen ihanan kanssa jonka itsekin niin mielellään ottaisi mutta ei ihan saa. Zen Cafen biisissä esiintyvä Suloinen kaipaus kuvaa mielestäni aika hyvin tilaani.

Tällaisina hetkinä tulee niin hirveän vahva tarve ja halu ja himo seurustella, olla jonkun kanssa, katsella tähtiä, pussata ja puhua. Tällaisina hetkinä toisaalta tiedostan ja kiinnitän entisestään huomiota kaikkiin niihin asioihin itsessäni, henkisiin että fyysisiin, joista en pidä enkä tajua tekeväni niitä. Puhun tyhmästi ja selitän ihan hölmöjä, mulle tulee ihmeellisiä refleksinomaisia liikkeitä jos esim. hermostun tai koen oloni uhatuksi ja muuta hauskaa. En ole ihan sinut itseni kanssa. Jonkinlainen kehitysprosessi on siis kesken. Oikeesti nää ominaisuudet on varmastikin paljon huomaamattomampia ja mitättömämpiä kuin kuvittelen, eli älä pelästy, sinä söpö ja ihana 18-23-vuotias, minuun blogin perusteella taivaallisesti rakastunut homopoika vaan ota yhteyttä, ennen kuin kajahdan tyystin.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Pakko linkittää: http://yle.fi/uutiset/teemat/vaalit_2011/2010/10/kisa_konservatiivien_aanista_kay_kuumana_2049802.html ja http://santeripalin.merri.net/?p=59

    VastaaPoista
  2. Ärgh, vihaksi pistää tollaset uutisoinnit. Kieltämättä vihastuttamisen lisäksi myös aika pelottavaa. Huhuh.

    VastaaPoista