Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kun Suomessa tapahtuu, minä olen poissa.

Huhuh, pari päivää uutispimennossa ja Suomen homomyönteiset ihmiset ovat hyvässä alussa kirkon kaatamisen suhteen! Ajankohtaisen kakkosen Ho...

Huhuh, pari päivää uutispimennossa ja Suomen homomyönteiset ihmiset ovat hyvässä alussa kirkon kaatamisen suhteen! Ajankohtaisen kakkosen Homoillalla oli siis suurempi merkitys kuin kukaan ymmärsi ajatella. Haluan uskoa, että ratkaisevien päätösten ajankohta alkaa olla käsillä. Tämä tietää taistelua. Hienoa.


Itse lähdin torstaina matkalle ja matkani jatkuu ensi kuun alkupuolelle saakka. Matkani aikana olen tähän mennessä mm. liikuttunut Disney Storessa. Hylly- ja kerroskaupalla ihanaa merchandise-krääsää, joka on saatava mukaan. Tarvinnen isomman käsimatkatavaralaukun, mutta onneksi Disney Storessa myydään mielettömän makeita Buzz Lightyear-matkalaukkuja! 

Olen myös flirttaillut onnistuneesti hyvännäköisen miehen kanssa. Tilanteen valjettua kaikessa hulluudessaan sydän hakkasi kuin sydäntautisella ja olin ihmeissäni muutenkin. Mitä helvettiä, ei komeat miehet flirttaile mun kanssa. Ainakaan Suomessa. 

Olen myös aloittanut kirjan kirjoittamisen.

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Saisiko kysyä että käsitteleekö tuleva kirjasi homoutta? :)

  VastaaPoista
 2. Mä olen aina ihan innoissani kun jokapuolelta tulee noita "Jo tuhansia eronnut kirkosta"-uutisia : DD

  Määkin utelen että mistä tuo kirjasi kertoo?

  VastaaPoista
 3. Joo, kyllä kirjassa pyöritään homouden ympärillä. Oon pääasiassa tehnyt vasta ajatustyötä, mutta keskeiset hahmot luonteenpiirteineen ovat selvillä.

  Mutta älkää nyt intoilko ystävät rakkaat, oon kirjoittanut vasta noin kaksi sivua, josta puolet on itselleni muistiin kirjoitettua järjetöntä sotkua. Mutta hiljaa hyvä tulee!

  VastaaPoista
 4. Kirjaa odotellessa. Olen varmaan kaikista hiljaisin seuraajasi, mutta mukana kuljen kuitenkin. Ensimmäinen elonmerkki.

  VastaaPoista
 5. Hienoa, että uskaltauduit kommentoimaan, Sonja! Tykkään kommenteista, rohkeasti vaan useamminkin kommentoimaan.

  VastaaPoista