Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kävin Taivaassa

Miten voin enää koskaan tyytyä Suomen homobaaritarjontaan nähtyäni ja koettuani jotain taivaallista matkallani. Klubi, jossa bailattiin lä...

Miten voin enää koskaan tyytyä Suomen homobaaritarjontaan nähtyäni ja koettuani jotain taivaallista matkallani.

Klubi, jossa bailattiin läpi yön, oli järjestänyt hulppeat Halloween-bileet. Kauhuleffaclipit pyöri tv-ruuduilla, juoma oli halpaa, monikerroksinen klubi sisälsi pieniä käytäviä ja hienoja teemahuoneita, lattioilla oli puiden lehtiä teemaa luomassa. Klubilla on pelihalli, hot dog-kioski ja hyvä musiikki soi.

Ja ne miehet. Paikalliset homomiehet ovat ihan mielettömän komeita. Ei siis yleisesti ottaen miehet, vaan nimenomaan homomiehet. Ja voitte uskoa, että olen kyllä katsellut sillä ja tällä silmällä ihan jokaisen varteenotettavan miehimyksen. Ajatukseni mielettömistä homomiehistä ovat allekirjoittaneet myös heteronaisbiletoverini.

Miehisiä miehiä, urheilijapoikia, charmikkaita tyylikkäästi vanhenevia keski-ikäisiä, italialaisia identtisiä kaksosia, laihoja taiteilijamalli-indie-poikia, cyberpunkkareita, hippejä, skeittareita, Gleen Kurtin näköisiä poikia, heteronoloisia poikamaisia poikia, Herra Ylpön ja Toni Wirtasen risteytyspoika tanssimassa umpihumalassa, heteronoloisia miehekkäitä poikia, poikamaisia miehiä.

Kuinka täältä voi palata koskaan kotiin?

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Hei! Minkä niminen klubi oli kyseessä? Olen itse menossa Lontooseen lähiaikoina ja kuulostaa kivalta ;)

  VastaaPoista
 2. Kyseessä on G-A-Y-baariketjun Heaven. Sinne voi olla hankala päästä, mutta toivottavasti pääset. Suosittelen myös G-A-Y baria, tykkäsin siitä itse eniten.

  VastaaPoista
 3. Bill Wiese 23 minuuttia helvetissä

  http://www.vimeo.com/906329

  VastaaPoista
 4. Hmm, mikähän tämän linkin pointti mahtoi olla?

  VastaaPoista