Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Internetissä näkee kaiken ja se ei tunnu miltään

Mulla on ollut jo pidemmän aikaa omituisen tasapainoinen ja kaikinpuolin hyvä fiilis. Ehkä sillä, että on tehnyt muutakin kuin koomannut kot...

Mulla on ollut jo pidemmän aikaa omituisen tasapainoinen ja kaikinpuolin hyvä fiilis. Ehkä sillä, että on tehnyt muutakin kuin koomannut kotona feisbuukaamassa on osuutta asiaan. Oon myös nukkunut ihmisten aikoihin, en suinkaan itselleni tyypillisempään neljästä kahteen-rytmillä. Onks tää nyt sitä aikuisuutta? 


Äsken kirjoitin kolumnin seuraavaan Normihomolehteen. Pieni writer's block on ollut päällä. Aihe oli kyllä selvillä heti kun aiheeseen törmäsin, mutta kirjoitusmuoto ja käsittelytapa oli vähän hakusessa. Ovelasti olen lykännyt kirjoittamista kolmen päivän pätkissä. Kolmen päivän välein muistan, että "ai saatana kirjoittaa pitäisi". No, nyt kirjoitin Leijonakuningas-soundtrackin siivittämänä. 

Tässä viime päivinä olen pohtinut fetissejä ja muita seksiin liittyviä mieltymyksiä. Satunnaisen tiuhaan tulee roikuttua homochateissa, ja siellä näkee jos jonkinmoista seuranhakua. Tänäänkin joku haki poikaa, joka haluaisi harrastaa seksiä niin, että isä näkee. Mitä helvettiä? Menee kyllä erikoisten itsensätoteuttamistapojen kärkeen. Kauas jää teinipoikia piiskattavaksi hakevat papat. Käy niin sääliksi ihmisiä, joista selvästi näkee miten omat lapsuuden traumat ja kokemukset heijastuu vielä elämän ehtoopuolellakin. Kieltämättä joutuu miettimään itseäänkin ja omaa tulevaa aikuisuuttaan ja -herraisä sentään oikeasti- vanhuuttaan. Onneksi mulla ei ainakaan tähän mennessä ole tullut tietääkseni traumaattisia seksuaalisia kokemuksia, joten toistaiseksi toivon kasvavani normaaliin ihmisyyteen vuosien varrella.

Oon miettinyt muutenkin jatkuvaa homochattirietastelujen seuraamista. Chatit tekee saman kuin internet ylipäätään, oikeastaan mikään ei jaksa kohahduttaa tai yllättää, oli kyseessä sitten miten kauheat jutut vaan. Goatse on vanha ja niiin nähty, 2 girls 1 cup on nähty riittävän pitkälle, aijaa perseeseen työnnetty pää, kaikenlaista kummallista seuranhakijaa tupsahtelee vastaan eikä se herätä sen kummempia tuntemuksia. Mihin tää maailma on menossa. 

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Netissä on helposti nähtävissä kaikenlaista friikkitoimintaa ja ihmiset voivat nimimerkkien takaa aika vapaasti ilmaista seksuaalisia halujaan. Tämä on kai pääasiassa hyvä juttu kunhan pysytään laillisella alueella. Marginaali- ja ääri-ilmiöt ovat kieltämättä jossain määrin kiinnostavia - ainakin tirkistelymielessä ja turvallisesti koneen ruudulta - mutta ehkä kannattaa olla pilaamatta itseään saastalla. Mä olen ihan livenäkin tuntenut, nähnyt ja kuullut jos jonkinlaista marginaali-ihmistä homomaailmassa, ja nuorenmpana sellaiset "rankat" ihmiset jaksoivat kiinnostaa. Nyt tuntuu lähinnä surulliselta, jos mitään muuta substanssia ei ole kuin ulkoinen tai seksuaalisuuteen liittyvä friikkiys.

    VastaaPoista
  2. Joo, mun mielestä kaikenlaisilla "suojele lasta nettipornolta"-kampanjoilla ei ihan oo edes käsitystä siitä, millasilta sivuilta lapsia pitäs suojella. Kun ihan tollaset suhteellisen viattomat chatitkin tarjoaa noin jännittäviä väyliä seksuaalisuuteen tutustumisessa...

    Mäkin oon kavereiden kautta jonkin verran kuullut noista melko ääri-ilmiöistä (Turun Baletista esimerkiksi) mutta en ole itse kummemmin perehtynyt. Onhan se vähän surullista kyllä.

    VastaaPoista