Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ihana eikä edes hetero, osa 3: Jani Toivola

Jani Toivolan homoudesta johtuen hän ei ihan sovi blogini "Ihana mutta hetero"-tekstisarjaan, joten nimeä oli hetkellisesti sovell...

Jani Toivolan homoudesta johtuen hän ei ihan sovi blogini "Ihana mutta hetero"-tekstisarjaan, joten nimeä oli hetkellisesti sovellettava. Ihanaakin ihanampi Toivola silti on, ja ajattelin nyt kirjoittaa hänestä rivitolkulla rakastuneen hinaajan suurella tunteenpalolla.

Tää valtava kiinnostus ja ihailu Jania kohtaanpulpahtaa esiin aika usein. Viime aikoina enenevissä määrin. Äsken katsoin Yle Areenasta A-Talk-keskustelun, jossa Jani oli mukana. Miten kukaan voi selvitä tässä paskamaassa, jos tuo omat tunteensa julkisuuteen, positiivisten tunteiden lisäksi pelkonsa ja ahdistuksensa, kaunistelematta? Ihan tarpeeksi vaikealta tuntuu ilman sen suurempia tunteidenpaljastamisiakin.

Uskon, että Janin suuri rohkeus ja pelkäämättömyys ovat ratkaisevat tekijät tässä suuressa, teini-iästä muistuttavassa ihastuksessani. Kanssasi en pelkää kaupungin pimeää ja näin eespäin. Siinä on mies minun makuun, niin komea ja sympaattinenkin.

Olen tainnut ennenkin hehkuttaa Imagen aikoinaan julkaisemaa Toivolan haastattelua, jossa käsiteltiin Janin lapsenhankinta-ajatuksia ja -haaveita, ongelmineen ja pelkoineenkin. Olen lukenut haastattelun kymmeniä kertoja ja tulen lukemaan jatkossakin. Löydän itseni niin vahvasti Janin ajatuksista ja puheista. Haastattelun parissa on helppo peiton alla itkeä ja nyyhkiä omaa elämäänsä.

Jani Toivola, olet ihan paras ihminen koskaan. Lähde mun kanssa kahville ja rakastu muhun.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Erittäin hyvin todellakin Toivola pärjäsi A-talkissa, koska oli koko ajan rauhallinen ja asiallinen.

    Otsikko voisi olla myös "Ihminen eikä edes hetero", kun ajattelee tätä nykyistä homokeskusteluvyyhteä. Todellakin oli paljon puhuttu sillä aikaa, kun olin itsekin viikon syyslomalla ulkomailla.

    VastaaPoista
  2. Joo, toki otsikko voisi olla noinkin :). Mut halusin vähän pitäytyä tässä linjassa, mitä tän tyyppisten kirjoitusten (löytyy ton "ihana mutta hetero"-tunnisteen alta otsikoissa on ollut.

    VastaaPoista