Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Homoillan ajatuksia.

Pertti Jarlan tänään Hesarissa ilmestynyt strippi sopi päivän teemaan mukavasti :D. Myös ohjelmassa nähdyt stripit huvittivat, varsinkin j...

Pertti Jarlan tänään Hesarissa ilmestynyt strippi sopi päivän teemaan mukavasti :D. Myös ohjelmassa nähdyt stripit huvittivat, varsinkin jälkimmäinen.Huh huh hei. Katsoin Ajankohtaisen kakkosen Homoillan, vaikka toden totta tiesin, mitä se tarjoaa. Epäuskoiset ja tyrmistyneen vihaiset huudahdukset kaikuivat kotikatsomossamme. 

Toisaalta pahimmilta ylilyönneiltä ohjelmassa vältyttiin, tavallaan valitettavasti. Mikko Roiha sen sijaan oli ihan parasta viihdettä homojuttuineen, myös Manne Maalismaan kommentit olivat fiksuja. Mr. Gay Finland sen sijaan voisi vähän terävöittää mielipiteitään. Vaikka pyrkisikin rakentavassa mielessä tekemään pitkällä tähtäimellä homojen olojen kehitystyötä, ei toistuva "uskon että seuraavassa kirkolliskokouksessa/tulevaisuudessa asia paranee" ei oikein edistä kenenkään asiaa.

Ajattelin heti Perussuomalaisten Oinosen kulmakarvat nähdessäni, että raivostuttavimmat mielipiteet tullaan tottakai kuulemaan häneltä. Toisin kuitenkin kävi, sillä iki-ihkupihku Päivi Räsänen kyllä räjäytti potin. Räsäselle tuntui olevan täysin käsittämätöntä, että "heteroseksuaalisen taipumuksen harjoittaminen" ei tarkoita sitä, että naimisissa oleva Räsänen ihastuu ja alkaa puuhastella naapurin isännän kanssa. Homoseksuaalisen taipumuksen harjoittaminen sen sijaan tarkoittaa tosiaan sitä, että nusuttelee kaikkia samaa sukupuolta olevia. Normaali, yksiavioinen parisuhde ei tietenkään tule kysymykseenkään. Pirjo ja Kaveri-sarjakuvan Päiviräsäs-läppä on kyllä aivan paikallaan. 

Raamattuopettaja, jonka nimeä en muista, ei tuonut keskusteluun oikeastaan mitään. Oli kysymys mikä hyvänsä, liittyi vastaus siihen, miten avioliittoa ei missään tapauksessa voi suvaita homoille. Myös tekstiviestikommentit kirvoittivat suurta huvitusta ja tyrmistystä. 

Kaiken kaikkiaan ohjelma oli ihan viihdyttävä, ja vaikka keskustelusta ei sen suurempaa yhteenvetoa pystytykään vetämään, jatkuu keskustelu varmasti medioissa ja kahvihuoneissa pitkään. Kuten Manne Maalismaa sanoi, ovat katsojat varmasti nähneet syyt ja seuraukset ja sen, kenen mielipiteissä oli järkeä ja kenen ei. 

Nyt kuitenkin kellahdan petiin kaverin kämpän lattialle, olen nimittäin taas Helsingissä. Nukumme kuulemma seksuaalisessa siskonpedissä, vaikka seksuaalisuutta ei näillä jakaumilla voi syntyä...

 Huomenna puolen päivän kippuroissa lähdetään jonottamaan Lady Gagan keikalle. Gaagaa Uulalaa! Homokulttuuri kukoistaa huomenna kaikista kristillisdemokraateista, Tosimies-lehden toimittajista, pastoreista ja perussuomalaisista huolimatta. 

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. päivi räsänen.. huhhuh mitä kommentteja se oikein lako eilisiltana..

    http://www.yle.fi/elavaarkisto/?s=s&g=5&ag=111&t=&a=6885 <- huhhuh.. tässä selviää miksi etenki vanhemmat ihmiset ovat nii homofobisia, he ovat kasvaneet noina aikoina jolloin homoseksuaalisuus on juuri poistettu rikoksista. ja siksi heidän lapsetkin ovat homofobisia, ei tosin kaikki.
    t. kaneli

    VastaaPoista
  2. Omia ajatuksiani homoillan jäljiltä: http://santeripalin.merri.net/

    VastaaPoista