Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Helsinki gayboys, boys, boys - Lady Gaga & Monster Ball Tour

Huhuh, Lady Gaga keräsi Suomen homot Helsinkiin huomattavasti tehokkaammin kuin Helsinki Pride ikinä. Homotutkani räjähti heti jonoon s...Huhuh, Lady Gaga keräsi Suomen homot Helsinkiin huomattavasti tehokkaammin kuin Helsinki Pride ikinä. Homotutkani räjähti heti jonoon saavuttuani. 

Sain, tai no, jouduin, seuraamaan hyvinkin jännittävää hyväksikäyttöön perustuvan suhteen kuvioita. Ärsyttävä ja maalaishomolta näyttävä homo ärsytti ensin kaikkia päättömällä pomppimisellaan, tv-haastatteluihin tunkemisellaan ja ruuanpummimisellaan. Poika myös kehui, kuinka on hyvä kuulua kirkkoon, kun diakonissoilta voi huijata rahaa kun täytyy päästä bilettämään.

Eipä tässä mitään, hämmennys valtasi pään lopullisesti, kun poika "kullitteli", siis sanoi kullaksi, jotakuta. En heti tajunnut että ketä, mutta kyllä, pojan "poikaystävä" oli viisissäkymmenissä oleva herra. Suhde perustui silminnähden hyväksikäyttöön puolin ja toisin:  vanha setä sai nuorta lihaa ja nuori liha vanhaa rahaa ja muita luksushyödykkeitä. En ihan käsitä tällaista, itse en todnäk. pystyisi tällaiseen suhteeseen. 

Mutta niin, keikka oli Lady Gagan eikä ikäerojen ja hyväksikäytön pohdinnan. Keikka oli vaan aivan mieletön, kuten odottaa sopi. Gagan yleisönylistyksistä ja muusta paistoi ihan selvä inhimillisyys ja vilpittömyys. Myös Boys, boys, boys-kappaleen "Helsinki gay boys" oli ihana ja kerta kaikkiaan vetosi. Puheet itsensähyväksymisestä ja rakastamisesta saivat myös uskomaan itseensä ja elämään yleensä. 

Kiitos Lady Gaga

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Mä pidin myös kovasti Gagan keikasta ja hänen jutuistaan, vaikka pelkäsin ennakolta, että olen liian vanha Gaga-maailmaan. Mutta ei, hyvin upposi. Se koulukiusaamisjuttu oli tosi tärkeä varsinkin kun yleisössä oli niin paljon kouluikäisiä. Ja kaikkinainen asennekasvatus (ellei jopa painostus) homoasioissa. :)

    VastaaPoista