Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Suuri yllätys!

Perjantaina juhlittiin maailmanhistorian toisen Normihomolehden julkaisua. Käsittääkseni ensi keskiviikkona lehti löytyy myös jakelupisteis...

Perjantaina juhlittiin maailmanhistorian toisen Normihomolehden julkaisua. Käsittääkseni ensi keskiviikkona lehti löytyy myös jakelupisteistä. Lehden sisällöstä en vielä tiedä mitään, paitsi että Tämän kylän homopoika-blogi löytyy myös NHL:stä! 


Normihomolehden leiviskään tarttuessani tunsin itseni homomiesvastineeksi Carrie Bradshawille. Ensinnäkin talkootyönä tapahtuvasta kirjoittamisesta huolimatta rikastun niin, että voin pukeutua vain designvaatteisiin. Mitä kummallisempiin, sen paremmalta näytän. Mieletöntä. Lisäksi alan deittailla toinen toistaan mielettömämpiä miehiä, menen minne tahansa niin miehet parveilevat homokolumnistin ympärillä. Mieletöntä jo toistamiseen. No, todellisuus on ehkä vähän toinen, mutta silti odotan innolla, millaiset fiilikset syntyy oman tekstin näkemisestä kuitenkin melko laajan julkaisun sivuilla. Hui että.

Lehdessä julkaistavat bloggaukset ovat erikseen lehdelle kirjoitettuja, eikä niitä nähdä netin puolella blogissa. Näin hyötyvät kaikki: lehden lukijat voivat nauttia lisälukemisista blogissa ja blogin lukijat lisälukemistoista lehden äärellä. Kauhistuneille blogin lukijoille voin vakuuttaa, että nettiblogi pysyy aivan ennallaan, epäsäännöllisen säännöllisenä ja kevyenä lukemisena. Tekstit eivät tule muuttumaan enkä tanssi rahan huorana sponsorien pillin mukaan. Sponsorihuoraamispelko lienee kyllä olennaisempaa ja tutumpaa Indiedaysille siirtyneiden lifestyle-blogien lukijoille. Mutta kunhan mainitsin!

Joka tapauksessa olisi villin hauskaa, jos ihmiset ihan oikeasti lukisivat kirjoituksiani lehdestäkin! Jos joku eksyy lukemaan, niin otan mieluusti palautetta vastaan. Kommentoikaa tänne tai sähköpostiin (tamankylanhomopoika at gmail piste com) mietteitänne ja palautetta, odotan jännityksestä kihelmöiden.

You Might Also Like

0 kommenttia